ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Oλοκληρωθηκε με Επιτυχια ο 4ος Αγωνας ''ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ'' Θεσπιες - Θερμοπυλες 102 χιλ.

 ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ!!!

Ολοκληρώθηκε,με απόλυτη επιτυχία, ο 4ος αγώνας " ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ" Θεσπιές - Θερμοπύλες,102χλμ, στη μνήμη των 700 Θεσπιέων και της θρυλικής Μάχης των Θερμοπυλών.
Ο Δήμος ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ, έδειξε και με αυτή τη διοργάνωση πως μπορεί να τιμήσει λαμπρά γεγονότα της ιστορίας, με τρόπο ΑΣΦΑΛΗ και ΣΟΒΑΡΟ, να κερδίζει τη ΣΤΗΡΙΞΗ και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όλων και να εμπνέει το ΣΕΒΑΣΜΟ.
Ο μεθοδικός τρόπος οργάνωσης έδειξε πως τις μεγάλες διοργανώσεις, δεν τις εξασφαλίζει το μέγεθος του Φορέα, αλλά η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ του και οι ΣΥΜΜΑΧΊΕΣ που δημιουργεί.
Ο ΧΩΡΟΣ της εκκίνησης στις Θεσπιές, έναντι του μυθικού Ελικώνα, έχοντας διαμορφωθεί από την περασμένη χρονιά σε ένα ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, εντυπωσίασε όλους. Τα μέτρα ασφάλειας, τηρήθηκαν με ευλάβεια.



ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ όλων είναι οι άνθρωποί μας.
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ,καταρχήν, αιρετοί ,υπάλληλοι και εθελοντές που οργάνωσαν το χώρο της εκκίνησης και της εκδήλωσης. ΑΨΟΓΟΙ !!!! Η αλήθεια είναι πως πιέστηκαν λίγο παραπάνω. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ Γραμματέας Αθλητισμού κος Γιώργος Μαυρωτάς, εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση και το περιεχόμενο του αγώνα μας. Εξάλλου για δεύτερη χρονιά η Γενική Γραμματεία μας τιμά με την αιγίδα της σε αυτό τον αγώνα.
ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΑΣ: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Λαμιέων, με τους εκπρόσωπους τους μας τίμησαν, με πολύ μεγάλη χαρά.
ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΙ: Λεβαδέων, Ορχομενού, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Καμένων Βούρλων ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ με τους Δημάρχους τους Συνεργάτες τους και πολλούς ανθρώπους!!!!!
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που, σε όλη τη διαδρομή, με την καθοδήγηση των Δημάρχων δημιούργησαν ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ 102 χιλιομέτρων, δίνοντας τεράστια αξία στο αθλητικό γεγονός. Εντυπωσιακή η οργάνωση του τμήματος ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Λιβαδειάς και του παραρτήματος Αλιάρτου της ΕΕΕΔ.
Απίστευτη η συμμετοχή και η φιλοξενία του συλλόγου «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Λοκρίδας» και των εθελοντών της ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της νύχτας ακολούθησα με συνεργάτες μου όλη τη διαδρομή και σταμάτησα σε όλους τους σταθμούς. Είδα πολλούς ανθρώπους, να βρίσκονται εκεί και εισέπραξα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ και το πρόσωπό μου. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ που ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημά μας να συνδράμει στην υποστήριξη στο χώρο εκκίνησης, δημιουργώντας πολύ θετική εικόνα.
Η ΤΡΟΧΑΙΑ, που είχε αναπτύξει ένα απίστευτο δίκτυο σε δύο Νομούς και όλα ήταν ασφαλή. Θεωρώ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους αστυνομικούς και τους διοικητές τους που προστάτεψαν την ασφάλεια των αθλητών, όπως και τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή κο Κανέλο Γεώργιο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Βοιωτίας κο Τρικαλίτη Νικόλαο και Ν. Φθιώτιδας κο Φούρλα Δημήτριο, για την καθοριστική συμβολή τους στην διεξαγωγή του αγώνα.
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ, που Δημόσια τους ευχαριστούμε .
Τέλος ,ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ και ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ,αυτοί που βάδισαν στα ""ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ"" και μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε την ιστορία. Παρακολούθησα όλη την πορεία τους και την επίπονη προσπάθεια. Θαύμασα τις αντοχές τους και τους χειροκρότησα, όπου τους συνάντησα, μαζί με δεκάδες πολιτών που τους περίμεναν, όλη τη νύχτα, να περάσουν.
Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι από τη διοργάνωση, τους δώσαμε τα έπαθλά τους, ενώπιον του ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ 700 ΘΕΣΠΙΕΩΝ, στις Θερμοπύλες,δίπλα στον Θρυλικό Λεωνίδα και τους γενναίους 300 Σπαρτιάτες του, που είμαι σίγουρος πως ζήλεψαν λίγο.
Δημαρχος Αλιαρτου Θεσπιεων
Ντασιωτης Γεωργιος



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply