ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Σκοραρε με τη Δανικη Βειλε ο Boιωτος Δημητρης Εμμανουηλιδης

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο


Μόλις δύο ματς και 45λεπτά συμμετοχής και στις δύο αναμετρήσεις με τη φανέλα της Βέιλε χρειάστηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης για να ανοίξει λογαριασμό και στη Δανία.

Ο 20χρονος Έλληνας επιθετικός την Κυριακή το απόγευμα μετά από δέκα μέρες μόλις στη Δανία και τη νέα του ομάδα ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας ντέρμπι με την Μπρόντμπι, είχε αγωνιστεί για δέκα λεπτά και κόντρα στη Σοντερίσκε, και είδε τη Βέιλε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-1 από το 2'.

Στο 35' της αναμέτρησης όμως ισοφάρισε για την ομάδα του σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τον ίδιο. Συγκεκριμένα ο Εμμανουηλίδης άνοιξε στο δεξί άκρο και πήρε θέση μέσα στην περιοχή, πήρε την καρφωτή κεφαλιά και νίκησε τον γκολκίπερ της Μπρόντμπι για να γράψει το 1-1.

Μάλιστα ο Εμμανουηλίδης πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βέιλε μπροστά στους οπαδούς της Μπρόντμπι δείχνοντας τους και τη φανέλα με το όνομα του.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τη Βέιλε να παίρνει τον πρώτο φετινό της πόντο καθώς έληξε ισόπαλο 2-2 με τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ να γίνεται αλλαγή στο 60' της αναμέτρησης και με το σκορ στο 2-1 υπέρ της ομάδας του.

πηγη Sport 24

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply