ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Στην Κορινθο οι Εφηβοι του Καδμου Θηβας για το Πανελληνιο Πρωταθλημα Μπασκετ 18 Αυγουστου

Στην Κόρινθο από 18-20 Αυγούστου οι πρωταθλητές ΕΣΚΑΣΕ έφηβοι του Κάδμου Θηβας θα αντιμετωπίσουν στο β’ όμιλο της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος τους Προμηθέα, Τρίπολη και Ερμιονίδα, με έπαθλο την 1η θέση που οδηγεί στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Φαβορί υπάρχει και δεν είναι άλλο από τον Προμηθέα Πατρών που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στις τελικές φάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η κάθε ομάδα δεν θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αντιστοιχούν.

Ο Κάδμος Θηβας στέφθηκε πρωταθλητής εφήβων ΕΣΚΑΣΕ για τρίτη φορά στην ιστορία του, με τις προηγούμενες να είναι αρκετά χρόνια πίσω, τις σεζόν 1986-87 και 1987-88, στις δύο πρώτες χρονιές που δημιουργήθηκαν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στην Ένωση.

Αντίπαλοι του από 18-20 Αυγούστου στην Κόρινθο θα είναι:

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Μόνιμος πρωταθλητής στην Ένωση του (ΕΣΚΑΗ) τα τελευταία χρόνια και μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Πέρασε αήττητος στην προκριματική φάση, έχοντας παίκτες με πολλά παιχνίδια στα χέρια τους, καθώς εκτός από το τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα της Πάτρας συμμετέχει κάθε χρόνο και σε διάφορα τουρνουά. Επίσης, παίκτες από την εφηβική ομάδα πήραν και φέτος χρόνο συμμετοχής σε αγώνες της αντρικής ομάδας στη Basketleague. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας  Παπαδόπουλος που έχει κατακτήσει 4 Πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων με Παναθηναϊκό (3) και Δούκα (1). Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από τους: Μπαζίνας Νάσος, Νεόφυτος Γιώργος, Πλώτας Νίκος, Οικονομίδης Άγγελος, Βασιλείου Νίκος, Καλιακούδας Δημήτρης, Βουκελάτος Στάθης, Λάγιος Άγγελος, Γεωργίου Χρήστος, Κολιός Λεωνίδας, Κουρέπης Ηλίας, Τσονακίδης Γιώργος, Γοργότσης Νίκος, Χριστόπουλος Ηλίας, Καναβός Γιάννης.

ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο Σύλλογος Δρομέων Τρίπολης, όπως είναι η πλήρης ονομασία της ομάδας, κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα εφήβων στην Ένωση του (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) κερδίζοντας στον τελικό τον Ευκλή με 56-35. Ο Καλδής ήταν ο καλύτερος παίκτης της Τρίπολης στον τελικό πετυχαίνοντας 25 (5) πόντους ενώ ο Χατζόπουλος σκόραρε άλλους 14 πόντους. Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Αλικάκος.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ο Α.Ο. Ερμιονίδας ξεπέρασε μια δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊου και κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑΚ επικρατώντας στον τελικό σε διπλά παιχνίδια της Ολύμπιας Αργολίδας με 94-76 και 78-80. Η Ερμιονίδα φτάνει για μια ακόμα χρονιά ως πρωταθλήτρια στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου εφηβικού πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων στην Κόρινθο έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

17:00 Προμηθέας Πατρών-Τρίπολη

19:30 Ερμιόνη-Κάδμος Θηβας

 

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

17:00 ΚάδμοςΘηβας-Προμηθέας Πατρών

19:30 Τρίπολη-Ερμιόνη

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

14:00 Προμηθέας Πατρών-Ερμιόνη

16:30 Κάδμος Θηβας-Τρίπολη

Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα πάρει την πρόκριση για την τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος (final-6) που θα διεξαχθεί από 25-29 Αυγούστου.

Ρεπορταζ Φωτογραφιες ... Stereabasket .gr



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply