ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » 4oς Αγωνας Δρομου Θεσπιες - Θερμποπυλες 102 χιλ. '' Στα Χναρια των Ηρωων '' Σαββατο 31 Ιουλιου

 

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!

Το παραπάνω σύνθημα με το οποίο διοργανώσαμε πέρισυ, στην επέτειο των 2.500 χρόνων από τη ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ τον 3ο αγώνα δρόμου ΘΕΣΠΙΕΣ- ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,102 χλμ , "" ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ "" , παραμένει και στον φετινό 4ο αγώνα, ο οποίος επίσης τελεί, για δεύτερη χρονιά υπό την ΑΙΓΙΔΑ της Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Η θυσία των ξεχασμένων, από την ιστορία,700 ΘΕΣΠΙΕΩΝ και οι αξίες που υπερασπίστηκαν, στη Θρυλική Μάχη των Θερμοπυλών, αναδεικνύονται περίτρανα.
Σημαντικό είναι πως αυτό δεν αποτελεί, πλέον, μια μοναχική προσπάθεια του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων, αλλά πολλών και σημαντικών φορέων όπως:

---Της Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, που παραχωρεί την αιγίδα

---Του ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που, με χαρά, συνδιοργανώνουν μαζί μας.

--- Των έμπρακτων υποστηρικτών μας, ΔΗΜΩΝ:
ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ- ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.

--- Των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ και ΧΟΡΗΓΩΝ

---Και ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ που συμμετέχουν.

Όλοι αυτοί, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ και ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ τη διαχρονική ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ με τον ΛΕΩΝΙΔΑ και ειμαστε παρόντες σε αυτή τη διαχρονική ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, της ΘΥΣΙΑΣ υπέρ των υψηλών ιδανικών, της ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ και της ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ.

Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΤΙΜΩ όλους,για την τεράστια συμβολή τους σε αυτό το εγχείρημα,αλλά και για το σεβασμό τους στο πρόσωπό μου.

Ιδιαίτερη μνεία όμως θέλω να κάνω σήμερα, στον ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΙΩΤΗ Giannis Ntasiotis που με το ταλέντο του και την μεγάλη του διάθεση και φυσικά αφιλοκερδώς, μας υποστηρίζει στη σχεδίαση, του θαυμάσιου υλικού προβολής.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply