ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » E.Σ Καδμος Θηβας ... Αρχισε Δυναμικα ο Προγραμματισμος

 

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα σεζόν (2021 – 2022) με τον Στέφανο Δεφίγγο. Η άριστη γνώση του αθλήματος, ο ρόλος του παιδαγωγού, για τους νεαρούς αθλητές, αλλά και τα εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα αποτελούν παρακαταθήκη για μια ακόμα καλύτερη πορεία των τμημάτων της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν ξεκίνησε η ομάδα του Κάδμου, συνεχίζοντας να ενισχύει το επιτελείο της ομάδας με στοχευμένες επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Τρεις παλιοί γνώριμοι του Θηβαϊκού μπάσκετ θα στελεχώσουν το δυναμικό της ομάδας μας με την έναρξη της νέας σεζόν.

Έφορος ΠαίδωνΔημήτρης Τσάλεζας

Δημήτρης Τσάλεζας

Έφορος Εφηβικού: Στέλιος Θεοδώρου

Στέλιος Θεοδώρου

Έφορος Νεανίδων – Κορασίδων: Στυλιανός Καλπούζος

Στυλιανός Καλπούζος

Το ΔΣ του Κάδμου εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Συνεχίζοντας τη στελέχωση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αντώνη Κόλλια. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον Άρη Θηβών και τον Λοκρό Αταλάντης με τον οποίο αγωνίστηκε πέρυσι, επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε για να αφήσει το στίγμα του. Ο Κόλλιας αγωνίζεται στη θέση ”1” και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.

Ευχόμαστε στον Αντώνη, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Το ΔΣ

ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ

Γεροντίτης, Αναστασίου, Φλώτσιος

Τρεις σημαντικές κινήσεις σε μια μέρα για τον Κάδμο, που δείχνει πως θα προσπαθήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Η ομάδα μας απέκτησε τον Κώστα Γεροντίτη, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Χαλκίδας, στην επιστροφή του στο μπάσκετ της Περιφέρειας μετά από αρκετά χρόνια. Ο Γεροντίτης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Θήβας κοντά στο καλάθι.

Ο Κάδμος προχώρησε όμως και σε δύο σημαντικές ανανεώσεις. Στον πάγκο της ομάδας θα παραμείνει για μια ακόμα χρονιά ο Αποστόλης Αναστασίου που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Θήβας, αρχικά ως παίκτης και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής.

Επίσης, τη φανέλα του Κάδμου θα φοράει για τρίτη σερί σεζόν και ο Γιώργος Φλώτσιος, που με την εμπειρία του θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι του Κάδμου.

Η ομάδα της Θήβας αναμένεται εκτός των άλλων, να δώσει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο σε παίκτες νεαρής ηλικίας μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως έχει κάνει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply