ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » ο Μιχαλης Μποτσης απο τις Ακαδημιες Ε.Σ Καδμος Θηβων στον Ερμη Σχηματαριου


Η διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια της τον Μιχάλη Μπότση. Ο Μιχάλης είναι 16 ετών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στην περιφέρεια μας.
Ο Μιχάλης αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας μετά το πέρας των υποχρεώσεων του με το σωματείο που ανήκει, ενώ η προσθήκη του αποτελεί ένα ακόμα δείγμα των πράξεων μας ως προς τους στόχους που έχουν τεθεί για τον Ερμή Σχηματαρίου και το μέλλον του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση του E.Σ Κάδμος Θηβων για την παραχώρηση του αθλητή.
Ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου, Νίκος Οικονόμου, δήλωσε για το νεαρό αθλητή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα ακόμα νέο παιδί εντάσσεται στην ομάδα μας. Ο Μιχάλης έχει τεράστια προσόντα για την ηλικία του που όμως πολλές φορές αυτό δεν είναι αρκετό. Με πολλή δουλειά θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Στον Μιχάλη δίνεται μια τεράστια ευκαιρία που πρέπει πρώτα αυτός να πιστέψει και να την εκμεταλλευτεί. Το μπάσκετ αλλάζει και το μέλλον του είναι αυτά τα παιδιά, γι’ αυτό και δίνουμε στον Ερμή τόσο μεγάλη βάση στις νεαρές ηλικίες, μέσω του συνολικού προγράμματος που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια».
Από την πλευρά του, ο πατέρας του Μιχάλη,Takis Botsis , δήλωσε: «Εμείς οι γονείς του Μιχάλη Μπότση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο του Ερμή Σχηματαρίου και τον προπονητή Νίκο Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Μιχάλη και από τη νέα σεζόν θα είναι μέλος του Ερμή στη Β’ Εθνική κατηγορία. Όμως δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το σύλλογο και τους προπονητές του Ε.Σ Κάδμος Θηβων που αγκάλιασαν το παιδί και που εκτός από αθλητισμό του δίδαξαν και ήθος»


Πηγη ... Ερμης Σχηματαριου 






 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply