ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Με τους Βοιωτους Ζαγαριτη και Εμμανουηλιδη η Εθνικη Ελπιδων 5-0 το Λιχτενσταιν

 Η Εθνική Ελπίδων, στο ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο της, με μια ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, επικράτησε με 5-0 εκτός έδρας της αντίστοιχης του Λιχτενστάιν, για τη 2η αγωνιστική, του 4ου ομίλου των προκριματικών του EURO U21 2020-23.Η γαλανόλευκη ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν, κατάφερε να πετύχει πέντε γκολ με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, ενώ ήταν καταιγιστική από το 55′ έως το 65′ πετυχαίνοντας τρία τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών.

Το σκορ άνοιξε το σκορ στο 39′ ο Χριστόπουλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά την εκτέλεση ενός φάουλ. Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ελπίδες ήταν καταιγιστικοί καθώς πέτυχαν τα υπόλοιπα τέσσερα τέρματα. Στο 55′ ο Μαχαίρας έκανε το 0-2 με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα από τα δεξιά. Στο 61′ ο Μπότος με πλασέ έγραψε το 0-3, για να έρθει στο 65′ ο Ζαγαρίτης με διαγώνιο σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή για να γράψει το 0-4. Στο 73′, ο Σαρδέλης διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Έτσι, η Εθνική μας, μετά την ισοπαλία με την Κύπρο την 1η αγωνιστική και τη σημερινή νίκη με το Λιχτενστάιν, έχει σε δύο παιχνίδια τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Με την Κύπρο να ακολουθεί με ένα παιχνίδι (1π.) και τις Ισλανδία, Πορτογαλία και Λευκορωσία χωρίς ματς.

Επόμενος αντίπαλος των Ελπίδων μας, είναι η Ισλανδία, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ρέικιαβικ στις 7 Σεπτεμβρίου.

*** Στο παιχνιδι αγωνιστηκαν οι Βοιωτοι Ζαγαριτης Βασιλης  που αγωνιζεται στην Ιταλικη Παρμα που πετυχε το τεταρτο Γκολ και ο Δημητρης Εμμανουλιδης που επεστρεψε στον Παναθηναικο απο την Ολλανδικη Φορτουνα Σιτταρντ

*** τον Νεαρο Θεοδοση Μαχαιρα της ΑΕΚ Γυμναζει ο Βετερανος ασσος του ΑΟ Θηβα και του Παμβαγιακου Στελιος Σιακουλης

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ: Φόζερ, Ουντεράινερ, Ντούτσακ (69΄ Μπούχελ), Χίλτι, Τζέγκερ, Κραντζ (80΄ Νέουζους), Μπεκ, Λούτσινγκερ, Χάσλερ (65΄ Τσουπ), Νέτζερ (80΄ Ριτς), Γκάσνερ (69΄ Εντενμπέργκερ).

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Λύρατζης, Διαμάντης, Χριστόπουλος, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος (80΄ Σουρλής), Τσιγγάρας (Ευθ. Χριστόπουλος), Ιωαννίδης, Μπότος (80΄ Λόλης), Μαχαίρας (62΄ Εμμανουηλίδης), Πίνακάς (69΄ Σαρδέλης).

Πηγη ...Akadhmies Sport



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply