ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Στο Ραλλυ '' Κενταυρος 2021 '' οι Θηβαιοι Πιλοτοι Σταματοπουλος και Δριτσας 5-6 Ιουνιου

 Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και εξωτερικοί χώροι

Την παρθενική τους εμφάνιση με "φτερούγα"θα πραγματοποιήσουν στη πρεμιέρα του φετινού ασφάλτινου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ / Greek Rally Championship στο Ράλλυ Κένταυρος οι @Stamatopoulos Fotis / Vasilis Dritsas
Το πλήρωμα απο τη Θήβα αφήνει για λίγο το γκρί Peugeot 106, και θα συμμετάσχει στις ειδικές του Πηλίου με το #MitsubishiLancerEvoIX της i-race , ενώ την τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου έχει αναλάβει η Kapiris Autotech
Καλή διασκέδαση με το τετρακίνητο "όπλο" και καλή επιτυχία με έναν απροβλημάτιστο αγώνα!


ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2021
Μεγάλο το ενδιαφέρον για το 39ο Ράλλυ Κένταυρος που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Ιουνίου 2021. Το σύστημα για δηλώσεις συμμετοχών μέσω ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) έχει ήδη ανοίξει και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 28 Μαίου.
Αποτελεί τον 1ο αγώνα για το πρωτάθλημα ράλλυ ασφάλτου, το κύπελλο αγώνων ράλλυ ασφάλτου και το κύπελλο αγώνων ράλλυ βορείου Ελλάδος. Ταυτόχρονα είναι και ο πρώτος αγώνας αυτοκινήτων που θα διεξαχθεί στην περιοχή της Θεσσαλίας της φετινή χρονιά.
Το πρόγραμμα των ειδικών διαδρομών του ράλλυ έχει ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια λέσχη ΛΑΒόλου (www.lavolos.gr). Με διαφορετική σχεδίαση φέτος, βλέπουμε την επαναφορά της ειδικής διαδρομής ‘Μελισσάτικα’ η οποία είχε διεξαχθεί τελευταία φορά το 2008 (‘γλαφυραί’).
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Σάββατο 5-6-2021
Ε.Δ. Μελισσάτικα Ι (13χλμ)
Ε.Δ. Μελισσάτικα ΙΙ (13χλμ)
Ε.Δ. Πορταριά Ι (4,8χλμ)
Ε.Δ. Πορταριά ΙΙ (4,8χλμ)

Κυριακή 6-6-2021
Ε.Δ. Καράβωμα Ι (14,5χλμ)
Ε.Δ. Κισσός "Δημήτρης Γαρουφαλιάς" Ι (9,00χλμ)
Ε.Δ. Καράβωμα ΙΙ (14,5χλμ)
Ε.Δ. Power Stage Κισσός "Δημήτρης Γαρουφαλιάς" ΙΙ (9,00χλμ)



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply