ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Oριστικα στη Στερεα Ελλαδα το Ραλλι Ακροπολις 9-12 Σεπτεμβριου 2021

Τη διεξαγωγή του «Ράλι Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ανακοίνωσε σήμερα (16/4) ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, η έναρξη θα πραγματοποιηθεί -ως είθισται- στην πόλη των Αθηνών, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ενώ τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ειδική διαδρομή στην περιοχή του Λουτρακίου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του WRC και θα στρέψει πάνω της το ενδιαφέρον όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με βάση το «servicepark» που θα εγκατασταθεί στο χώρο της «Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας» και με τις μοναδικές ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Ευρυτανίας.

Το Ράλλυ Ακρόπολις εντάχθηκε επισήμως στο ημερολόγιο του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, αντικαθιστώντας το Ράλλυ Χιλής ως 10ος γύρος του θεσμού, στις 9-12 Σεπτεμβρίου, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του και για το 2022.

  • Αυτό που είχε διαφανεί πριν από μερικούς μήνες, σήμερα παίρνει και επίσημα σάρκα και οστά. Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, θα ανοίξει στις 9-12 Σεπτεμβρίου, με την εκκίνηση να γίνεται κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Πηγη ... nafteboriki .gr





«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply