ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » η ομαδα Χαντμπολ της ΑΕΚ με Ηγετη τον Σταματη Παπασταματη Στον Τελικο European Cup με τη Σουηδικη Ισταντς

EHF EUROPEAN CUP 2020-2021 / ÃÊÏÑÅÍÉÅ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
 Μετά από συγκλονιστική ανατροπή, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη, 31-31 με την Γκορένιε Βελένιε, στη Σλοβενία, στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του European Cup και προκρίθηκε στον διπλό τελικό, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με 31-29.

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη της πρόκριση επί της Γκορένιε η ΑΕΚ έμαθε και τον αντίπαλό της στον τελικό του EHF Cup.

Αυτή θα είναι η Ίσταντς που επικράτησε με 26-22 της Ανόρθωσης και κάλυψε την ήττα της με 26-24 από το πρώτο ματς στην Κύπρο.

Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 15 και 22 Μαΐου ενώ για τις έδρες των τελικών θα γίνει κλήρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

o Mεγάλος Σταρ αυτής της πορείας της ΑΕΚ προς τον τελικό του EHF Cup, είναι ο χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ της Ερασιτεχνικής και αντιπρόεδρός της, Σταμάτης Παπασταμάτης Το αναγνωρίζουν όλοι. Στα πέντε χρόνια που στηρίζει έμπρακτα και με πάθος το τμήμα, η Ένωση μετρά δύο ευρωπαϊκούς τελικούς, έναν το 2018 (Τσάλεντζ Καπ) και ένα τώρα. 


ο Σταματης Παπασταματης ειναι και Επιτιμος Προεδρος στο τμημα Ποδοσφαιρου του Αθλητικου Ομιλου Υπατου που εστειλε Συγχαρητηρια στην ΑΕΚ για την Μεγαλη Προκριση στους Τελικους EHF CUP





«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply