ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Ξεσηκωνεται ο Ερασιτεχνικος Αθλητισμος και οι Ακαδημιες

 Η Ένωση Αθλητικών Κέντρων Ελλάδας διοργανώνει περίπατο διαμαρτυρίας στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 25/3.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

‘Συμπάσχοντας και συμφωνώντας απόλυτα με τους συναδέλφους μας στο Βόλο που αποφάσισαν να διοργανώσουν περίπατο διαμαρτυρίας, ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 25 Μαρτίου 12:00-14:00 θα πραγματοποιήσουμε αντίστοιχο περίπατο διαμαρτυρίας στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Καλούμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους ανεξαρτήτως αθλήματος να φορέσουν τα ρούχα της ομάδας τους και να περπατήσουν στην παραλία κρατώντας τις μπάλες τους.

Δεν θα δοθεί ραντεβού σε σημείο εκκίνησης, και θα αποφευχθούν μεγάλες παρέες και ομάδες ατόμων που θα κάνουν τα λεγόμενα πηγαδάκια. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα όπως προβλέπεται από τον νόμο. Έναν νόμο που εμείς σεβαστήκαμε τόσους μήνες αλλά αυτός δεν έκανε τον κόπο να μας σεβαστεί. Γονείς, παιδιά, εργαζόμενοι, προπονητές, στελέχη διανύουν τον πέμπτο μήνα με κλειστές Ακαδημίας… οι απώλειες πολλές. Διαταραχή της ψυχικής υγείας των παιδιών που έχουν γίνει υποχείρια της τεχνολογίας. Γονείς σε απόγνωση. Αθλητικό πισωγύρισμα για αθλητές ανδρικών και γυναικείων τμημάτων. Οικονομική καταστροφή για εργαζόμενους του αθλητικού χώρου που πέντε μήνες δεν έχουν στήριξη από πουθενά.

Ζητούμε λοιπόν να ανοίξουν και πάλι οι αθλητικοί χώροι και οι ακαδημίες!!! Και το διεκδικούμε με τον πιο απλό τρόπο! Περπατώντας… δίχως ραντεβού… δίχως συνάντηση… δίχως να εκδηλώσουμε οργή… δίχως να παρεμβαίνουμε τον νομοθέτη.

Μια μέρα σημαδιακή σαν αυτή διεκδικούμε και πάλι την ελευθερία… την ελευθερία του αθλητισμού… που για όλους εμάς είναι η Ελευθερία της ζωής μας… της δουλειάς μας… της επιβίωσης μας… των αθλητών μας…

Σιωπηλά… αλλά πιο ηχηρά από ποτέ… ας δηλώσουμε το παρών και ας ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω στα χέρια μας’.



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply