ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Δημητρης Εμμανουηλιδης ... Ηταν στο Στοχαστρο της Ολλανδικης Fortuna Sittarnd απο το 2020


Παρουσιάστηκε ο Εμμανουηλίδης: «Να εξελιχθώ ως παίκτης στη Φορτούνα»

Ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Σιτάρντ είναι και επίσημα από την Τρίτη (2/2) ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο 20χρονος εξτρέμ παρουσιάστηκε από τον ολλανδικό σύλλογο στο γήπεδο της ομάδας «Fortuna Sittard Stadion» και τόνισε πως θέλει να τη βοηθήσει και παράλληλα να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Αρχικά ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είπε: «Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου κι ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου. Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα ήθελα να συμβάλω κι εγώ από την πλευρά μου στα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να εξελιχθώ ως παίκτης στην Eredivisie».

Εξάλλου ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σε ερώτηση που του έγινε για τον διαφορετικό καιρό σε σχέση με την Ελλάδα απάντησε: «Νομίζω ότι ο ολλανδικός καιρός είναι όμορφος, αυτός είναι ο ιδανικός για ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Σόερντ Αρς στάθηκε στο γεγονός πως ο Εμμανουηλίδης ήταν στο στόχαστρο της ομάδας του για έναν ολόκληρο χρόνο αλλά και στο γεγονός πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης:

«Την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, κερδίσαμε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Παρακολουθούμε τον Δημήτρη από το καλοκαίρι του 2020, αλλά η ομάδα του δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει μέχρι τώρα. Τώρα είχαμε την ευκαιρία. Με τον Δημήτρη φέρνουμε έναν παίκτη πολύ γρήγορο και κινητικό, ο οποίος μπορεί να παίξει στην σε πολλές θέσεις στην επίθεση».

Ο Εμμανουηλίδης υπέγραψε συμβόλαιο για δανεισμό πέντε μηνών με οψιόν αγοράς ύψους 500.000 ευρώ. Επιπλέον μπήκε ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

Πηγη ... Sportime



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply