ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » AO Mαυρομματιου ... Περιμενουμε την Ανακατασκευη του Γηπεδου μας

Φευγει αισιως κ ο Φεβρουαριος με την πανδημια να παραμενει διπλα μας και τα αθλητικα δρωμενα παγωμενα.

Το πρωταθλημα Βοιωτιας διακοπηκε στην 8η αγωνιστικη με την ομαδα μας να εχει ξεκινησει καλα, εχοντας την καλυτερη επιθεση μεχρι τοτε, ομως ο Covid-19 εβαλε φρενο.
Κρινοντας με τα λεγομενα των ειδικων κ το συστημα ακορντεον με τα ημιμετρα που επιβαλλουν ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ κινειται πλεον για την νεα αγωνιστικη χρονια.
Ετσι η ομαδα μας θα κανει τον οικονομικο κ αγωνιστικο της σχεδιασμο για την επομενη σεζον ξανα στην Α' κατηγορια για 7η συνεχη χρονια.
Σε αυτον τον σχεδιασμο , περιοπτη θεση εχει το ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ , το οποιο μετα απο ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ κ την εγκριση που πηρε το εργο απο το αρμοδιο υπουργειο στις 4 Μαρτιου 2020 , δεν εχει υπαρξει η παραμικρη εξελιξη οσον αφορα την ανακατασκευη του.
Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός, σώμα νερού και κείμενο που λέει "Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Α Στερεάς Ελλάδας"

Θυμιζουμε το κονδυλι αφορα την κατασκευη του γηπεδου Μαυρομματιου με χλοοταπητα, περιφραξη κ αποδυτηρια, μαζι με αυτο κ το γηπεδο του Λεονταριου κ τα αποδυτηρια του Υψηλαντη.
Η ομαδα του ΑΟΜ δεν εχει καποια ενημερωση για τελευταιες εξελιξεις, αν εγινε η αναδοχη του εργου ή το ποτε θα αρχισουν οι εργασιες κ το χρονοδιαγραμμα.
Θα επανελθουμε στο θεμα καποια στιγμη.
Παρα τις δυσκολες στιγμες που ζουμε σαν κοινωνια και την στασιμοτητα παντου, οφειλουμε να σκεφτομαστε το μελλον.
Το μελλον για την βιωσιμοτητα της ομαδα μας ειναι να εχει το γηπεδο της κ να παιξει σε αυτο απο την νεα αγωνιστικη χρονια , μετα απο 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ στο ουδετερο της Ασκρης.
Υγεια σε ολους , καλη δυναμη και αισιοδοξια για τα καλυτερα...







«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply