ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Ατυχος ο Λεβαδειακος εμεινε στο 0-0 με Διαγορα Ροδου

 

Ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να λυγίσει στην έδρα του τον μαχητικό Διαγόρα Ρόδου.

Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 και παραμένουν αήττητες έπειτα από έξι ματς. Ο Λεβαδειακός έχει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες και ο Διαγόρας έχει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι Βοιωτοί είχαν την υπεροχή, τελείωσαν το ματς με δώδεκα τελικές, έναντι τριών της ομάδας της Ρόδου, ωστόσο, δεν είχαν την πολύ μεγάλη φάση που θα τους έδινε τη νίκη. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν φλύαροι κόντρα σε ένα συμπαγές σύνολο.

Στο 7’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή με τον Διαγόρα, αλλά την κεφαλιά του Ρουγκάλα, μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς.

Στο 11’ σουτ του Νίκα έφυγε ψηλά άουτ και στο 12’ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Σανδραβέλη.  Στο 20’ πάλι ο Νίκας, αλλά με κεφαλιά αστόχησε, όπως και στο 26’ ο Συμελίδης. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ένα δυνατό σουτ του Μύγα στο 37’ που έφυγε άουτ.

Στο 60’ ο Λιάγκας αστόχησε από κοντά, ενώ στο 77’ κεφαλιά του Ρουγκάλα δεν βρήκε τον στόχο. Στο 78’ ο Πολέτο ενήργησε βιαστικά και το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Τσέλιου και τελευταία αξιόλογη φάση ήταν στο 82’ όταν ο Συμελίδης πέρασε τον Ρουγκάλα, αλλά πλάσαρε άουτ.

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας (46’ Ενομό), Καραχάλιος, Μεχία, Πολέτο, Συμελίδης, Νίλι (81΄ Μαρίνος), Τζιώρας (68’ Μπιανκόνι). 

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (46΄Μανωλάκης, Σελινιωτάκης, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ (70’ Αθανασίου), Μασούρας, Λινάρδος (70’ Αυγενικού), Αλάεθ (84’ Δημήτρουλας), Γεωργίου, Μπαστακός (79’ Σμυρλής).

Πηγη ... Onsports .gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply