ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Καραισκακης Αρτας - Λεβαδειακος στην Πρεμιερα Super League 2 Σαββατο 16 Ιανουαριου 14.45 μ.μ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον σημερινο εκτός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της SL2. Στο Γηπεδο Αγιων Αναργυρων Αρτας 14.45 μ.μ 

Πριν την έναρξή της χθεσινης προπονησης έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ για Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν χθες όλοι οι παίκτες και τα μέλη του επιτελείου της ομάδας, χωρίς αυτά να φέρουν κάποια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ήταν όλα αρνητικά.

Ο κ. Αντωνίου αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης στην αμυντική και επιθετική συμπεριφορά της ομάδας στις στατικές φάσεις και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή που ταξιδεψε στην Άρτα, στην οποία συμπεριέλαβε τους:

Γκέκα, Stojanović, Βήχο, Τσάπρα, Θεοχάρη, Μύγα, Λιάγκα, Παναγιώτου, Νίκα, Kone, Mejía, Nili, Καραχάλιο, Poletto, Συμελίδη, Μυτίδη, Μαρίνο, N’Nomo, Τζιώρα και Γαϊτανίδη.

 Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας  από την Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ορίστηκε  από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, διαιτητής στο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του Λεβαδειακού με την ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης, το Σάββατο, 16/1, στο δημοτικό γήπεδο Αγιων Αναργυρων, της Αρτας, για την 1η αγωνιστική, της Α' φάσης, του προγράμματος, του πρωταθλήματος της “Super League 2” της σεζόν 2020-2021.

Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν ο Βασίλης Μωυσιάδης και ο Θεοδόσης Φαλτάκος, αμφότεροι, επίσης, από την Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

Αναπληρωματικός διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Τάσης από την Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Ιωαννίνων)

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply