ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Aσταματητος ο Λεβαδειακος 3-1 και στα Τρικαλα

 

Ο ανώτερος Λεβαδειακός πέρασε σχετικά εύκολα από το στάδιο Τρικάλων, επικρατώντας του ΑΟ Τρίκαλα με καθαρό σκορ 3-1 και δίκαια.

Η ομάδα των Τρικάλων προσπάθησε αλλά υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη στο γήπεδο τα οποία ήταν αποτέλεσμα της αγωνιστικής πίεσης του Λεβαδειακού και των πολλών παικτών με εμπειρία που είχε η ομάδα της Βοιωτίας. Η πρώτη ήττα λοιπόν για την ομάδα των Τρικάλων στο φετινό πρωτάθλημα, προσγείωση στην δύσκολη ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Σούπερ Λίγκας 2 και πλέον τα Τρίκαλα έχουν μπροστά τους ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στα Χανιά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι του Λεβαδειακού είχαν την απόλυτη υπεροχή στον αγώνα με τους παίκτες του ΑΟΤ να μην απειλούν σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία. Ο Λεβαδειακός ήταν μπροστά στο ημίχρονο με ένα αυτογκόλ που προήλθε από αλλεπάλληλα λάθη των παικτών του ΑΟΤ στην άμυνα και με ένα δεύτερο γκολ το οποίο επίσης προήλθε από λάθος έξω από την περιοχή

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα άλλαξαν παίκτες και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, αλλά η ομάδα του Λεβαδειακού πάλι από λάθος των Τρικάλων πέτυχε και τρίτο γκολ και έδωσε τέλος στο ματς. Η γενική εικόνα όμως ήταν αν και υπήρξε βελτίωση στην επανάληψη πως τα Τρίκαλα δεν μπορούσαν να πάρουν κάτι από ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος ήταν εμφανώς ανώτερος σε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Στο 4΄κεφαλιά ο Τζιώρας η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 12΄ατομική προσπάθεια του Σιλβάνο για τα Τρίκαλα προχώρησε και αντί να σουτάρει προτίμησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να χαθεί μια καλή φάση για τους γηπεδούχους και η μοναδική στο ημίχρονο.

Στο 28΄σουτ από τον Μεχία πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Πιαστόπουλος.

Στο 33΄το 0-1. Σέντρα από αριστερά, κεφαλιά ο Νίκας, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σουτ από τον Πολέτο και στην προσπάθεια να διώξει ο Παπαγεωργίου έστειλε την μπάλα πάνω στον Σουλιώτη με αποτέλεσμα η μπάλα από το σώμα του Τρικαλινού αμυντικού να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 40΄ δεύτερο δοκάρι ο Λεβαδειακός δεξί κάθετο, σε κεφαλιά του Τζιώρα.

Στο 44΄το 0-2. Λάθος του Παπαγεωργίου έξω από την περιοχή, έκλεψε την μπάλα ο Συμελίδης πάσαρε ωραία κάθετα στον Τζιώρα και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκάρα.

Στο 51΄το 1-2. Μείωσαν τα Τρίκαλα. Ο τερματοφύλακας Γκέκας βγήκε από την περιοχή πήγε να περάσει τον Σουλιώτη στο σημαιάκι του κόρνερ, τον πίεσαν Σουλιώτης και Ευθυμίου , η μπάλα έφτασε στον Αλμπάνη και ο νεαρός με σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε .

Στο 55΄ σουτ ο Σκόνδρας η μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 59΄ σωτήρια επέμβαση του Γκάρα σε πλασέ εξ΄επαφής του Βήχα μετά από νέο λάθος της Τρικαλινής ομάδας στην μεσαία γραμμή.

Στο 72΄ το 1-3. Ο Ευθυμίου έκανε λάθος έξω από την περιοχή του ΑΟΤ καθώς του έκλεψε την μπάλα ο Νίλι και με δυνατό δεξί βολέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της Τρικαλινής εστίας.

Στο 76΄σουτ από τον Σουλιώτη η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 78΄απείλησε ο Λεβαδειακός με τον Τζιώρα, αλλά ο Γκάρας σε καλή θέση μπλόκαρε.

Στο 80΄ μεγάλη διπλή ευκαιρία τα Τρίκαλα σε διαδοχικά σουτ των Αλμπάνη και Ευθυμίου τα οποία κόπηκαν τελευταία στιγμή στην περιοχή από αμυντικούς.

Στο 84΄φάουλ ο Ριζογιάννης η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 88΄ σημαντική ευκαιρία απώλεσε ο Σταματής ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω από την εστία την μπάλα.

ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης) Γκάρας, Νιάρος (63΄Διαμαντόπουλος), Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου (46΄Αλμπάνης),Πέλκας ( 85΄Κλεμέντε),Ντιαλόσι (72΄Χατζηκωνσταντίνου),Σταματής, Σιλβάνο Νατέρ (46΄Ευθυμίου)

Λεβαδειακός (Αντωνίου) Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (85΄Τσάπρας), Πολέτο (85΄Παναγιώτου), Συμελίδης (79΄Ενομό), Νίλι  (93΄Θεοχάρης), Τζιώρας (93΄Μαρίνος)

Διαιτητές Μπεκιάρης (Καρδίτσας)-Καλύβας-Στάικος,4η Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες Μεχία (Λεβαδειακός),Συμελίδης (Λεβαδειακός),Βήχος (Λεβαδειακός)

Πηγη ... Trikalasportiva .gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply