ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Περασε Αερας απο την Αρτα ο Λεβαδειακος 2-0 την ΑΕ Καραισκακης

Τις προθέσεις του για άνοδο στη Super League έκανε γνωστές από το ματς της πρεμιέρας ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 3’ είχαν δοκάρι με τον Συμελίδη και στο 7’ ο Μυτίδης με σουτ πέτυχε το 0-1. Ο Καραϊσκάκης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τον Λεβαδειακό να χάνει κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρτινοί προσπάθησαν να είναι πιο ανταγωνιστικοί, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και στο 55’ ο Μύγας με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Οι αλλαγές βοήθησαν κάπως τον Καραϊσκάκη, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ, με τον Λεβαδειακό να παίρνει το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν

Καραϊσκάκης (Βασίλης Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (83’ Φετεινίδης), Γαλεάδης (59′ Λουίς Φελίπε), Νταλακούρας (70′ Ρεμπάγκουκα), Δούμτσιος, Δεινόπαπας (83’ Μαραθωνίτης), Κορέλας (46′ Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς.

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ, Πολέττο (84’ Θεοχάρης), Συμελίδης (83’ Μαρίνος), Νίλι (60′ Νίκας), Μυτίδης (73’ Τζιώρας).

Πηγη ... Mikri Liga .gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply