ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Σπουδαια Νικη στο Ηρακλειο ο Λεβαδειακος 1-0 τον Εργοτελη

O Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έπιασε κορυφή.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες αλλά πολύ σημαντικές, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που τελικά σκόραρε για να φύγει από το Παγκρήτιο με το τρίποντο, καθώς νίκησε τον Εργοτέλη με ένα τέρμα στο 80ο λεπτό του ματς.

Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να έχουν στο 7’και στο 12’ ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Κουατένγκ, που όμως δεν καρποφόρησαν.

Στο 44ο λεπτό ο Νίλι δε μπόρεσε να νικήσει τον Κατσιμήτρο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία να σκοράρει, σε κομβικό σημείο.

Στο 78’ είδε και ο Τζόρας τον Κατσιμήτρο να… κατεβάζει ρολά, όμως δύο λεπτά αργότερα η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς και ο Συμελίδης έγραψε το 0-1.

Στις καθυστερήσεις οι κιτρινόμαυροι με τον Μανουσάκη απείλησαν όμως ήταν η σειρά του Γκέκα να αποσοβήσει τον κίνδυνο!

Για την επόμενη αγωνιστική (4η, 27/1), ο Εργοτέλης θα ταξιδέψει στα Χανιά για το Κρητικό ντέρμπι και ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί στην Ξάνθη σε ένα ντέρμπι που θα θυμίσει… Σούπερ Λιγκ!

Ο Λεβαδειακός με επτά βαθμούς πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Εργοτέλης δεν έχει ακόμα βαθμολογική συγκομιδή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (77′ Αλεξάκης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέϊος (60′ Άμπι), Τσέλιος, Μπουτσάκης (77′ Ποζατζίδης), Κατσούρρι, Κωστανάσιος (56′ Μποτέ), Kούατενγκ (56′ Κόνραντ), Μανουσάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (60′ Νίκας), Πολέτο (88′ Θεοχάρης), Νίλι, Εν Νομό (67′ Τζιώρας), Μαρίνος (46′ Συμελίδης).

***ο 24 χρονος Πορτιερο του Εργοτελη Δημητρης  Κατσιμήτρος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και είχε την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά της θέσης δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους. Ο νεαρός πορτιέρο από το Σχηματάρι έπαιξε στις μικρές ομάδες των Πειραιωτών και κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες τον βοήθησαν να εξελιχθεί. Τη σεζόν 2015/2016 μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι έπαιζαν στο UEFA Youth League, με τον Κατσιμήτρο να πραγματοποιεί δύο εμφανίσεις απέναντι σε τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η Μπάγερν και η Αρσεναλ. Μάλιστα και στα δύο παιχνίδια δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ!

Πρώην του Ολυμπιακού, φύλακας-άγγελος του Εργοτέλη | to10.grο Νεαρος Βοιωτος Τερματοφυλακας Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Εργοτέλη στην επική πρόκριση επί του ΟΦΗ. Ο άνθρωπος που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο κρητικό ντέρμπι και έδωσε στον Εργοτέλη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγη ... On Sports



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply