ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Θριαμβος του Αρη Θηβας στην Ιτεα 64-59

Ο Άρης Θήβας πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής κερδίζοντας μέσα στην Ιτέα με 59-64, δείχνοντας πως φέτος μπορεί να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα!Από την πλευρά, η ομάδα του Μωραΐτη ”πνίγηκε” από το άγχος και το ”πρέπει” της νίκης λυγίζοντας στο τέλος και γνωρίζοντας μια ακόμα ήττα που την κρατάει στην ουρά της βαθμολογίας, θέση ασυνήθιστη για τα δεδομένα της Ιτέας! Το ματς ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ.Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο 27-27, και στο 30′ 42-45. Ο Άρης διατήρησε στη συνέχεια το προβάδισμα με καλύτερες επιλογές φτάνοντας τελικά στο μεγάλο διπλό με 59-64, με κομβικό σημείο, το τρίποντο από τα 9 μ. στην εκπνοή της επίθεσης του Άρη από τον Χαρατσή που διαμόρφωσε το 55-60!Ακολούθησαν εκατέρωθεν βολές για να πάρει το μεγάλο διπλό ο Άρης!Από την Ιτέα, που φέτος εκτός των άλλων δεν την θέλει και η τύχη, ξεχώρισαν επιθετικά οι Σταύρου και Γεωργαντάς.Από τον πολύ καλό Άρη Θήβας, ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Παναγιωτίδης στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, ένας παίκτης που ανεβάζει επίπεδο τον Άρη και που μπορει να τον οδηγήσει ψηλά!
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ντάνος-Ζάχος.ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-10, 27-27, 42-45, 59-64

.Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Αναγνωστάκος, Παπαδημητρίου, Μπαντελάς 9 (1), Γεωργαντάς 15, Λύτρας, Αγγελόπουλος 3, Περδίκης, Χαλκιάς, Δημητρίου 10, Σταύρου 20 (2), Τσιριπέρου 2, Μαναίος.

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Ματσαγγούρας): Καραδόπουλος 12 (3), Μπουλαντζάς 10 (1), Φέτα, Χατζής 3 (1), Τσοπανέλης, Παναγιωτίδης 20 (4), Χαρατσής 12 (2), Τσαραμπάρης, Μπόκος, Κικίδης, Τριανταφύλλου 7, Παγώνης.

Πηγη ... Stereabasket .gr




«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply