ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Με Στοχο το Ονειρο ο ΑΟ Υπατου Συνεχιζει ... Πηρε Κατσελη και Καρακιτσο Φιλικο με Πανελευσινιακο

 

Με Πρωταγωνιστικους Στοχους ξεκινα τη Νεα Χρονια ο ΑΟ Υπατου η Διοικηση στην προσπαθεια που καταβαλει να κανει πραγματικοτητα το '' Ονειρο '' η Ποδοσφαιρικη ομαδα ενος μικρου χωριου προετοιμαζεται να Ανοιξει την Πορτα για τα Επαγγελματικα Σαλονια Στο Δυναμικο της ομαδας ενταχθηκαν δυο ακομα ποδοσφαιριστες ο Γιαννης Κατσελης και ο Ραφαηλ Καρακιτσος 

το Σαββατο 29 Αυγουστου ο ΑΟ Υπατου παιζει ενα ακομα Φιλικο παιχνιδι στο Δημοτικο Σταδιο Ελευσινας 18.00 μ.μ με αντιπαλο τον Πανελευσινιακο

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο ακραίο αμυντικό Γιάννη Κατσέλη. Ο Κατσέλης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΑΕΝ Σελεύκειας και σε ηλικία 17 ετών μεταγράφηκε στον Θεσπρωτό όπου αγωνίστηκε για δυο συνεχόμενες σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Την σαιζόν που τελείωσε μετακόμισε στο νησί των Φαιάκων όπου υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία και αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΟ Κάβου.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν με υγεία, δύναμη και επίτευξη των κοινών μας στόχων.
Γιάννη καλώς ήρθες στην ομάδα μας!


O AO ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο τερματοφύλακα Ραφαήλ Καρακίτσο.
Ο Ηλείος γκολκίπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Πανηλειακού και ήταν αναπόσπαστο μέλος των Μικτών ομάδων Ηλείας.
Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε και για μια διετία υπήρξε βασικός με τις ομάδες Κ15 και Κ17 του συλλόγου ενώ κλήθηκε και στην Προεθνική Ομάδα Παίδων. Στη συνέχεια εντάχθηκε στον Λεβαδειακό με τον οποίο ήταν επίσης βασικός στην ομάδα Νέων, ακολούθησε ο Παναιγιάλειος και τα τελευταία δυο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του Πανηλειακού στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Καλωσορίζουμε τον Καρακίτσο στην οικογένειά του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.
Ραφαήλ Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Πηγη ... ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply