ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Σε καλο Δρομο ο ΑΟ Υπατου Νικησε και την ΑΕΚ Κ.19 Στα Σπατα 2-1

Σε έναν πολύ ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα που εγινε στις Εγκαταστασεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, η Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον ΑΟ Υπάτου, ομάδα που θα πάρει μέρος για τρίτη σεζόν στη σειρά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Google 336X280

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 45′ με σουτ του Μιχάλη Κοσίδη μετά από πάσα του Φίλιππου Τσαρούχα, όμως το Ύπατο ισοφάρισε στο 51′ με απευθείας φάουλ του Γρηγόρη Νιφορόπουλου και πήρε τη νίκη με κεφαλιά του αρχηγού Νίκου Ευθυμίου από σέντρα του Χρήστου Βλυσσίδη στο 76′.

Mox.tv

Για την ΑΕΚ ξεκίνησαν οι Θεοχάρης, Κάτσικας, Κώτσιος, Αρβανίτης, Μαντζουρανάκης, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Μιχόπουλος, Κορομηλάς, Τσαρούχας, Κοσίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αγγελόπουλος, Κυριτσάς, Βλαχίδης, Γιαννακού, Τσιόκρης, Α. Χριστόπουλος, Τσιαχματιώτης, Παντελαίος, Γεωργέας, Κανελλόπουλος και Μπέσης


Για τον ΑΟ Υπάτου ξεκίνησαν οι Διαμαντής, Λεονάρντο, Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Οικονομόπουλος, Μακροστέργιος, Μπέλιτς, Χατζηδημητρίου, Ζυγκερίδης, Καράι, Νιφορόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Σπηλιώτης, Αργυρίου, Βλυσσίδης, Καρακίτσος, Σπανός, Σταθακόπουλος, Μαρσέλο, Δοξάκης και Κατσέλης.

Παρόντες στον αγώνα ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου και βέβαια ο Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης που είναι επίτιμος πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου. Η περιοχή αυτή είναι η έδρα της βιομηχανικής μονάδας της Ελληνικής Εταιρείας Γρανιτών -της οποίας Γενικός Διευθυντής είναι ο κ. Παπασταμάτης- και με τη δική της υποστήριξη η εν λόγω ομάδα έχει γίνει η κορυφαία δύναμη στο ποδόσφαιρο της Βοιωτίας.

Πηγη ... Enosi .gr



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply