ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Καταγγελουν Μυστικες Συζητησεις οι Ροσονεροι του ΑΟ ΘΗΒΑ

Ενω τελειωσε ακαρπη και η Δευτερη Γενικη Συνελευση του ΑΟ Θηβα Μολις 9 Συμμετοχες απο τη Δευτερα 22 Ιουνιου το Διοικητικο Συμβουλιο του ΑΟ Θηβα ενω απηλαγη των καθηκοντων του καταγγελεται απο τους Ροσονερι του ΑΟ Θηβα
οτι κανουν Μυστικες Συναντησεις με Γειτονικο Σωματειο χωρις να εχουν το δικαιωμα και την Αρμοδιοτητα απο τη Γενικη Συνελευση
Μυστικά ραντεβού συζητήσεις για την πορεία της ομάδας της πόλης μας κτλ κτλ!! Λοιπόν ας γνωρίζουν όλοι αυτοί οι κύριοι που ετοιμάζονται να κάνουν αυτό έγκλημα στον ιστορικό ΑΟ ΘΗΒΑ ότι θα μας βρουν μπροστά τους!!Δεν μπορεί κανένας είτε για πολιτικά είτε για οικονομικο ατομικό κέρδος να αφήσουμε την ομάδα ανεξέλεγκτη!!Η ομάδα είναι ιδέα και δεν ξεπουλιετα ούτε για οικονομικό η πολικό κέρδος κανενός!!
ΟΥΤΕ Π.Α.Σ ΘΗΒΑ
ΟΥΤΕ ΑΟ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Υ.Γ Οποίος είναι καθαρός και θέλει να πάρει τον ΑΟ ΘΗΒΑ σαν ΑΟ ΘΗΒΑ καλώς ας πάει στην γενική συνέλευση και.να τον πάρει με εγγυήσεις... Οποίος ετοιμάζεται να καταστρεψει την ιστορία της ομάδας και να την ξεπουλήσει έτσι για να απαλλαγεί από πρόεδρος θα μας βρει απέναντι του!!! Κύριοι της διοίκησης είστε υπόλογοι απέναντι στην πόλη της Θήβας να μας.μιλησετε για την καταστροφή που κάνατε στην μεγάλη ομάδα της πόλης!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Ας ξεκινήσουμε την ιστορία απ'την αρχή!!!Πριν δύο χρόνια μετά την παραίτηση της διοίκησης και του προέδρου Θαναση βυλλιωτη μετά από όλα αυτά που είχε ακουσει(από παράγοντες καφενείου) για πουλημένα παιχνίδια και ότι κατέστρεψε την ομάδα κτλ!!1)Η απερχόμενη Διοίκηση άφησε παρακαταθήκη Αθλητικό υλικό ύψους μην πούμε πολλά 10.000€ και μέχρι σήμερα αυτά έχουν!!2) Πλήρωσε όλα τα τρέχοντα χρέη μέχρι και το τελευταίο 50€(Αυτό ήταν και στο χέρι)3) Συνέχισε ως πρώην πρόεδρος να κάνει χορηγίες (Έβαλε πιο πολλά απ'ότι ο νυν πρόεδρος)
Και τώρα πάμε στα υπόλοιπα και στην κατάντια της ομάδας!!
1)Που ήταν όλοι αυτοί οι κύριοι να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας να οικοδομήσουν και αυτοί???? 2)Μετά από προσπάθεια ημερών βάλανε έναν άσχετο από ποδόσφαιρο να γίνει πρόεδρος του ΑΟ ΘΗΒΑ!!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
3)Όταν οι ίδιοι κύριοι που ήταν στην διοίκηση βριζανε κάι έδιωχναν το κόσμο απ'το γήπεδο δεν ήξεραν τις συνέπειες???
5)Όταν αναλάβατε την ομάδα είπατε ότι θα γεμίσετε το γήπεδο με γονείς αδέρφια ξαδέρφια φίλους φίλες των παικτών αφού παίζατε με ντόπιους παίκτες (15 άτομα με το ζόρι κάθε Κυριακή στο γήπεδο)
6)Όταν ζητούσαμε Γενική συνέλευση για να μάθουμε το όραμα που είχατε για την ομάδα μας ΑΠΑΞΙΩΝΑΤΕ και μας βριζατε γιατί?? (Όταν αναλάβατε την διοίκηση μαζέψατε υπογραφές μέλλων για να μην σας ακουμπήσει κάνεις για 2χρονια αλλά τελικά σας πούλησαν όλοι)
7)Θα μας πείτε ποιος πληρώνε τον προπονητή της ομάδας??
Θα μας πείτε πόσα πήρατε απ'τις χορηγίες?Θα μας πειτε τελικά πόσα βγάζουν οι ακαδημίες της ομάδας??
8) Τελειώνουμε εδώ με αυτό το.τελευταιο
Είσαστε η χειρότερη διοίκηση των 50χρονων της ομάδας!! Καταστρέψατε όχι μόνο την ομάδα αλλά και την ιστορία της μέσα σε 1,5χρονο και είσαστε τυχεροί που λόγο Covid-19 δεν πέσατε κατηγορία!!!
Συνεχίστε το.καταστροφικο σας έργο.εσεις και η παρέα σας για λίγες μέρες ακόμα αφού δεν μπορείτε να βρείτε αντικατάσταση έτσι όπως καταντησατε τον ιστορικό ΑΟ ΘΗΒΑ!!!
Καλο καλοκαίρι και ευχόμαστε τα καλύτερα για την ομάδα!!
Υ.Γ Οποίος Αναλάβει την προεδρία της ομάδας ευχή και κατάρα του δίνουμε να διώξει τους πάντες μέχρι την τελευταία κάλτσα και να γίνει ένα καινούργιο Restart!!!





«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply