ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » o Eλικων Δομβραινας στην Α' Κατηγορια Βοιωτιας για Πρωτη Φορα στην Ιστορια του

ΑΟ ΕΛΙΚΩΝ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ
Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωτάθληματων
η σεζόν τελείωσε και τυπικά νωρίτερα από ότι όλοι περιμέναμε.
Η ομάδα μας σε σύνολο 15 αγώνων μάζεψε 34 βαθμούς και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα είναι η ομάδα που μαζί
με τον Επαμεινώνδα Λεύκτρων του χρόνου θα αγωνίζεται στην Ά κατηγορία
για πρώτη φορά στη ιστορία του !!!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας αρχής γενομένης από τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Παναγιώτη Μικέλη που εδώ και 3 χρόνια έχουν δώσει τα πάντα για αυτήν την ομάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Μιχάλη Μεγαρίτη που με την έμπειριά του και τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε τον Αύγουστο πως η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της.
Τέλος πολλά συγχαρητήρια στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Όλοι μικροί και μεγάλοι ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής και ο καθενας ξεχωριστά έβαλαν ένα μικρό η μεγαλύτερο λιθαράκι για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.
Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας μόνο εύκολος δεν είναι.. όμως ας διασκεδάσουμε την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας του χωριού μας και ας ευχηθούμε να ανταμώσουμε στα γήπεδα υγιείς από Σεπτέμβρη.





«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply