ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ανακοινωσε τους Πρωταθλητες η ΕΠΣ Βοιωτιας


Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας ακολουθώντας τις αποφάσεις της ΕΠΟ για διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, επικυρώσαμε τις βαθμολογίες και οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας είναι οι πρωταθλητές της αγωνιστικής περιόδου 2019- 2020.
Συγχαίρουμε τον Π.Ο. Αμβρυσσέα Διστόμου για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία , στην οποία μαζί με τον Α.Ο. Υπάτου και τον Π.Α.Σ. Κιθαιρών θα έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της Ε.Π.Σ.Β. τρείς ομάδες στην Γ΄ Εθνική και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς .
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλή πορεία,εμείς θα είμαστε διπλά τους όπως κάναμε μέχρι σήμερα .
Πρωταθλητές της Β΄ κατηγορίας αναδείχθηκαν η Α.Ο. ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ και ο Α.Ο. ΕΠΑΜΕΙΝΏΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ , δευτεραθλητές ο ΝΕΟΣ Π.Α.Ο. ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ και Ο Α.Ο. ΕΛΙΚΏΝ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ.
Συγχαρητήρια για την άνοδο τους στην Α΄ κατηγορία και καλή επιτυχία στην ανώτερη κατηγορία.
Για τον υποβιβασμό των ομάδων θα συνεδριάσουμε εκ νέου αφού αναδιαρθρώσουμε την προκήρυξη. Σκέψη μας είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα αφού με την διακοπή του Πρωταθλήματος δεν τους δόθηκε το πλεονέκτημα των play out.
Όσον αφορά το Κύπελλο, μετά από την απόφαση της ΕΠΟ να αναδειχθεί η Κυπελλούχος ομάδα με κλήρωση, η κλήρωση για την Κυπελλούχο ομάδα της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας θα ορισθεί να γίνει μέσα στο Μάιο. Η απόφαση αυτή ήταν αντίθετη με την δική μας πρόταση, η οποία ήταν το Κύπελλο να διεξαχθεί στην αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου αφού υπήρχε το χρονικό περιθώριο .
Σκοπός μας και απόφαση από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι να μην αδικηθεί καμία ομάδα, να υπάρξει ισοτιμία και δικαιοσύνη.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς όφελος των ομάδων και προσπαθούμε να βρούμε οικονομικές λύσεις ώστε να ενισχύσουμε τις ομάδες μας .
Αποφασίσαμε να στείλουμε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού και στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με τους οποίους είμαστε σε άμεση επικοινωνία, για οικονομική ενίσχυση των ομάδων, όπως γίνονταν και πιο παλιά. Ειδάλλως οι ομάδες θα έχουν τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία τους μετά την πανδημία .
Αποφασίσαμε επίσης να στείλουμε επιστολή στους Δημάρχους της Βοιωτίας ώστε να βοηθήσουν οικονομικά όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, να απολυμάνουν και να βελτιώσουν τους αθλητικούς χώρους και εγκαταστάσεις .
Επιπλέον αποφασίσαμε να στείλουμε επιστολή στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό αλλά και στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Παπαθωμά ώστε να υπάρξει συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Β. ,προκειμένου να τους θέσουμε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις ομάδες αλλά και στους αθλητικούς χώρους καθώς χρήζουν άμεσης βελτίωσης .
Είμαστε σε εγρήγορση και κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021 ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στα προβλήματα που σίγουρα θα προκύψουν και ειδικότερα στις παιδικές ομάδες ,το αύριο το Βοιωτικού ποδοσφαίρου.
Αποφασίσαμε να σας στείλουμε e- mail προκειμένου να μας κάνετε προτάσεις για την νέα αγωνιστική περιόδου, προτάσεις βελτίωσης του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.
Θέλουμε την άποψη σας και την γνώμη σας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα σοβαρά προβλήματα που θα μας απασχολήσουν.
Τα γραφεία της Ένωσης θα είναι ανοιχτά εναλλάξ σε Λιβαδειά και Θήβα και είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.

Με τιμή
Για την Ε.Ε.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply