ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Eθελοντικη Αιμοδοσια στο Κλειστο Γυμναστηριο Θηβας Κυριακη 5 Απριλιου

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς καθώς και με φορείς του Δήμου ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, στο πλαίσιο ενίσχυσης των αποθεμάτων αίματος της χώρας, τα οποία έχουν μειωθεί λόγω της δυσκολίας των αιμοδοτών να μεταβούν στα νοσοκομεία από τη λήψη των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ανταποκρινόμενος, λοιπόν, ο Δήμος και στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας για διάθεση δημοτικών αιθουσών εκτός νοσοκομείων προς διευκόλυνση του έργου της αιμοδοσίας, διοργανώνει :


                                          Εθελοντική Αιμοδοσία
την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 και από ώρα 09:30 έως 14:00
στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Θήβας,
με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, του Περιφερειακού Τμήματος Θήβας του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών «Αγ. Νικολάου», του Εργατικό Κέντρου Θήβας και άλλων φορέων.
Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας (το οποίο απολυμάνθηκε πρόσφατα και έκτοτε δεν έχει χρησιμοποιηθεί) για να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη (αιματο-ογκολογικοί και καρδιοχειρουργικοί ασθενείς, ασθενείς με μεσογειακή αναιμία κλπ).
Πληροφορίες: 2261020059 (Γ.Ν. Λιβαδειάς), 2262350652 (Δήμος Θηβαίων)
Παρακαλούμε οι εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν λαμβάνοντας ατομικά μέτρα προστασίας (όπως μάσκα, γάντια και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις).
Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
 τον ΑΜΚΑ τους
• βεβαίωση κατ΄ εξαίρεσης μετακίνησης πολιτών στην οποία θα αναφέρουν Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ, Ημ. Γέννησης, Δνση Κατοικίας, Ημερομηνία Μετακίνησης, Ώρα Μετακίνησης και ότι μεταβαίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας για αιμοδοσία, που διοργανώνει ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Γ.Ν. Λιβαδειάς.
Σε περίπτωση που υπάρξει αυξημένη προσέλευση αιμοδοτών θα επαναληφθεί αιμοδοσία, η ημερομηνία της οποία θα ανακοινωθεί με νεώτερο δελτίο τύπου.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply