ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΣΕΓΑΣ ...Αναστολη Δραστηριοτητων μεχρι τον Ιουλιο

ΣΕΓΑΣ : Αναστολή δραστηριοτήτων μέχρι τα μέσα Ιουλίου

Δύο εικοσιτετράωρα μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθαν και οι εξελίξεις που αφορούν τον κλασσικό αθλητισμό στο εσωτερικό της χώρας.


Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος φρόντισε ο ίδιος να ενημερώσει τα σωματεία και τους αθλητές με δήλωση του στο site της ομοσπονδίας.


«Η ΕΠΑΣ εξετάζει εναλλακτικές επιλογές ώστε, (ευχόμενοι όλα να πάνε καλά), να μπορούμε να έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου, με προτεραιότητα τα πανελλήνια πρωταθλήματα» τονίζει στη δήλωση του ο Παναγόπουλος ενώ αναφέρθηκε και στην παύση των πληρωμών από την ομοσπονδία και τις οικονομικές συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί:

«Επιδιώξαμε και πετύχαμε την ένταξη του ΚΑΔ που μας αφορά σε εκείνους που δικαιούνται τις ενισχύσεις της πολιτείας. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχουν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις. Την ίδια στιγμή, προσπαθούμε να περιορίσουμε, όσο είναι δυνατόν, τις αρνητικές επιπτώσεις στα χορηγικά μας έσοδα, που ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές, ή/και να αναπροσαρμόσουμε λειτουργίες και δράσεις, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ικανοποιητικά στα νέα δεδομένα. Η καταβολή, μέσα στις επόμενες ώρες, της πρώτης δόσης της κρατικής επιχορήγησης, θα μας επιτρέψει να καλύψουμε υποχρεώσεις, με πρώτη εκείνη που αφορά τους σωματειακούς μας προπονητές».

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply