ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Παληκαρια οι Εφηβοι του ΚΑΔΜΟΥ ΘΗΒΑΣ Προκριθηκαν στην Ημιτελικη Φαση


Μεγάλο διπλό πρόκρισης στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων για τον Κάδμο Θηβας που επικράτησε δίκαια στο ΔΑΚ Χαλκίδας της ΧΒΑ με 46-52, κατακτώντας ταυτόχρονα και την 1η θέση στον όμιλο! 
Οι δύο ομάδες, προκρίθηκαν στα ημιτελικά με τον Κάδμο Θηβας να αντιμετωπίζει τον δεύτερο του β’ ομίλου (πιθανότατα ο Μάκαρος) ενώ η ΧΒΑ θα παίξει με τον αήττητο  Έσπερο Λαμίας.
Ο Κάδμος, που σε περίπτωση που έχανε θα έμενε απ’ έξω και τη θέση του θα έπαιρνε η ΑΕΕΠ Χαλκίδας, ήταν από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +4 (15-19) και το ημίχρονο με 28-36.
Η ΧΒΑ ισοφάρισε προσωρινά στη γ’ περίοδο αλλά και πάλι ο Κάδμος πήρε διαφορά στο σκορ με τη γ’ περίοδο να τελειώνει με 38-46 με ένα καθοριστικό τρίποντο του Γ. Μπόγρη και ένα δίποντο του Χασάπη.
Στην τελευταία περίοδο το άγχος κυρίευσε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, ο Βογιατζής με τρίποντο κατέβασε τη διαφορά στους 6 πόντους, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ φτάνοντας στο τελικό 46-52 με ένα κομβικό τρίποντο του Θανάσαινα και 2/4 βολές από τους Μπόγρη και Φίλη, ενώ από την ΧΒΑ λύσεις στην επίθεση έβρισκε προς το τέλος μόνο με τον Σταθόπουλο.
Από την ΧΒΑ πρώτος σκόρερ ο Βογιατζής με 17 πόντους, ενώ από τον Κάδμο ο Λ. Μπόγρης με 20.
Διαιτητές: Ντάνος-Χαϊνά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-19, 28-36, 38-46, 46-52.
ΧΒΑ (Τσουμάνης-Κρινή): Λουλακάς 2, Σπύρου 10 (2), Παύλου, Ζεμπίλης 1, Γκογκορώσης, Μάλλιαρης, Μπολένας Σ., Δημόπουλος, Μπολένας Π., Σταθόπουλος 16 (2), Αναστασόπουλος, Βογιατζής 17 (1).
ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος): Τούτουζας, Θανάσαινας 7 (1), Φίλης 12, Ευαγγελίου, Πετρέσκου, Μπότσης, Παναούλης, Ζυγομήτρος 2, Μπόγρης Γ. 3 (1), Μπόγρης Λ. 20, Χασάπης 8.

ΠΗΓΗ ... STEREABASKET.GR



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply