ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Τρενο ο Λεβαδειακος 3-2 και τη Δοξα Δραμας



Το σερί συνεχίζεται για τον Λεβαδειακό μέσα στο 2020. Οι Βοιωτοί επικράτησαν κόντρα και στην Δόξα Δράμας και πανηγύρισαν την έβδομη νίκη τους στα τελευταία εννιά παιχνίδια, παραμένοντας χωρίς ήττα από τα μέσα Δεκεμβρίου.
Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, μετά το γκολ του Σαμπανίδη μόλις στο 6', ωστόσο, δεν άφησε να χαθεί ο έλεγχος και να την πάρει από κάτω. Απάντησε άμεσα, με τον Ιωαννίδη στο 14' και σάλπισε την αντεπίθεση για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.
Αυτή ήρθε τελικά χάρη σε ένα κρεσέντο δίλεπτης διάρκειας. Πρώτα ο Λούκας Πολέτο, άνοιξε λογαριασμό με τους Βοιωτούς στο 69' δίνοντας προβάδισμα και στο 71', ο Μπαστιανός εξασφάλισε την νίκη στους γηπεδούχους, που τους έφερε ξανά στην δεύτερη θέση με 34 βαθμούς (ματς περισσότερο). Από την άλλη, η Δόξα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στην τελευταία φάση με το δεύτερο γκολ του Σαμπανίδη κι έτσι παρέμεινε στους 23 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τις θέσεις για τα playoffs.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Βήχος, Λιάγκας, Παντελιάδης (56' Μάντζιος), Χατζηλάμπρος (46' Μύγας), Καραχάλιος, Μεχία, Ιωαννίδης, Κονέ, Πολέτο (87' Νίκας), Μπαστιάνος


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Σιώπης, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παρασκευάς (74' Κοντός), Πινδώνης, Αποστολίδης (64' Αποστολίδη), Κρητικός, Ρόβας (84' Παπαϊωάννου), Σαμπανίδης

Πηγη ...gazetta .gr



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply