ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Γ.Σ Μαρκο - ΑΟ Υπατου 0-0 Μοιραστηκαν Βαθμους και Εντυπωσεις

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μαρκό και ΑΟ Υπάτου το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρκοπουλο σε μία αναμέτρηση που έληξε δίχως τέρματα.
Παρουσία περίπου 300 φίλων του ποδοσφαίρου, οι δύο ομάδες πάλεψαν για τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο το τελικό 0-0 δεν ικανοποίησε καμιά τους… Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και “φτωχό” από σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα άλλαξαν και οι παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου αρχικά προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Κραβαρίτη. Πρώτα ο Σάμιος με σουτ εκτός περιοχής στο 54′ δεν κατάφερε να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο του Υπάτου και στη συνέχεια ο Χίσο δεν βρήκε στόχο, καθώς η προσπάθεια του, κατέληξε άουτ…
Οι παραπάνω ευκαιρίες για τους γηπεδούχους “ξύπνησαν” την ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου, η οποία δημιούργησε τρεις σημαντικές φάσεις μπροστά από την εστία της Μαρκό! Αρχικά ο Ποτουρίδης στο 75′ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Μπαλασάκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ! Μετά από δύο λεπτά ο Σαχσανίδης έκανε το σουτ και πάλι εκτός περιοχής, όμως ο πορτιέρο της Μαρκό έδιωξε τον κίνδυνο από την εστία του! Με την ολοκλήρωση των 90′ ο Καράι είχε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον Μπαλασάκη, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του! Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον κ. Κατοίκο (καλή η διαιτησία του) βρήκε ισόπαλες δίχως τέρματα τις δύο ομάδες.
Μαρκό (Παπασπύρου): Μπαλασάκης, Γκούλιας, Μανωλιάς, Σόφης (80′ Κορομηλάς), Τσακίρης, Αλεξίου, Φουκαράς (64′ Μασκλαβάνος), Γκεμίσης, Σάμιος, Χίσο, Θέος (84′ Αρσενίδης).
ΑΟ Υπάτου (Σταθόπουλος): Κραβαρίτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Παπαχαραλάμπους, Γκούμας, Βιέννας (76′ Σαχσανίδης), Νικολόπουλος (54′ Καράι), Σπηλιώτης (76′ Καντού), Κουτσούμπας, Ποτουρίδης.
Κίτρινες: Μανωλιάς, Σάμιος – Ποτουρίδης, Σπηλιώτης, Σαχσανίδης
Κόκκινες: 86′ Κορομηλάς
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Υπάτου ευχαριστεί και συγχαίρει τη διοίκηση του Μαρκό για την άψογη φιλοξενία!


    FOTISNEWS MATCH .GR

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply