ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΕΠΣ Βοιωτιας ... Εκλογες θα Γινουν το Γεναρη του 2020

Στην εκπομπή «Ενημερωμένος Πολίτης» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πέππα μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας κ. Κώστας Νίκας από το Νότιγχαμ της Αγγλίας όπου είναι αρχηγός της αποστολής με την Εθνική Νέων U19 που θα βρεθεί αντιμέτωπη σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Αγγλίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινοσ νικασ προεδρος ÎµÏ€ÏƒÎ²Ο κ. Νίκας απάντησε στα δημοσιεύματα των περασμένων ημερών που έκαναν λόγο για επιστροφή του Ευάγγελου Τοπολιάτη στην θέση του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Α” Τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για την γνωστή κάρτα υγείας των ποδοσφαιριστών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Ο κ. Νίκας δήλωσε ότι «Είναι λιγοστά αυτά τα μέσα που δημοσίευσαν τα εν λόγο ρεπορτάζ καθώς μάλλον δεν γνωρίζουν ότι ο κύριος Τοπολιάτης παραιτήθηκε από την θέση του και δεν έγινε έκπτωτος με καμία απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΒ αλλά ούτε του Γ.Γ. Αθλητισμού. Ως εκ τούτου ο κύριος Τοπολιάτης δεν έχει δικαίωμα επανόδου εφόσον παραιτήθηκε».
Αναφορικά με τα σενάρια που κάνουν λόγο για προσπάθεια πρόκλησης πρόωρων εκλογών με στόχο την εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Τοπολιάτη για την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας ο κ. Νίκας δήλωσε «Οι εκλογές είναι τον Γενάρη του 2020. Είναι ευπρόσδεκτος ο κάθε ένας που θέλει να συμμετέχει στις εκλογές και να βοηθήσει την ΕΠΣ Βοιωτίας, εμείς λειτουργούμε δημοκρατικά και για το συμφέρον της ΕΠΣΒ. Μέχρι στιγμής έχω την πλειοψηφία και οι αποφάσεις που παίρνονται, παίρνονται πλειοψηφικά οπότε δεν νομίζω να προκύψει κανένα τέτοιο θέμα».


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply