ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Eγραψε Ιστορια ο ΑΟ Υπατου 4-0 στο Κρανιδι την ΑΕ Ερμιονιδας

Ισοπεδωτικό ήταν το Ύπατο απέναντι στην Ερμιονίδα, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 
εκτός έδρας και έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή!
Παρουσία περίπου 150 φίλων του ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου,
 ο ΑΟ Υπάτου από το ξεκίνημα του ματς έδειξε άγριες διαθέσεις! Μόλις στο 4′ ο Σπανός από δεξιά έκανε την πάσα και ο Καντού με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους! Τρία λεπτά αργοτέρα η Ερμιονίδα προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο το σουτ του Νικολούδη, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σταυριανού! Στη συνέχεια, ο Ταυταρίδης σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να σημειώσει τέρμα για την ομάδα του, όμως ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας λειτούργησε θετικότατα και αποσόβησε τον κίνδυνο, από την εστία του. Τελικά, ο Ταυταρίδης “πήρε το αίμα του πίσω” και με εκτέλεση φάουλ στο 28′ κατέφερε να νικήσει τον Αλευρά και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του!
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διορθώσουν την αμυντική τους λειτουργία, όμως οι φιλοξενούμενοι εκτός από την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν και μεγάλη αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Έτσι, στο 75′ ο Ντελέκος με πολύ ωραίο σουτ, εκτός περιοχής ανέβασε τον πήχη του σκορ σε 3-0! Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ ο Καράι με όμορφη ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον ΑΟ Υπάτου! Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου θα μπορούσε στο 90′ να πετύχει και πέμπτο τέρμα, αλλά το σουτ του Δέδε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αλευρά!
Ερμιονίδα (Κολιτσιδάκης): Αλευράς, Κούκλας (30′ Νικολόπουλος), Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος (46′ Καλά), Νικολούδης, Τζιέρης, Τριμπόνιας, Πούτση (46′ Κατσέτης), Κορνελάτος (64′ Σαλταπίδας).
ΑΟ Υπάτου (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Αργυρίου, Οικονομόπουλος, Ευθυμίου, Λάμπρου, Γκούμας, Δέδες, Ντελέκος (85′ Μητσόπουλος), Σπανός (64′ Μπερνιδάκης), Καντού (57′ Σπηλιώτης (72′ λ.τ Καράι), Ταυταρίδης.
Κίτρινες: Μπιμπισίδης, Καλά – Ντελέκος, Σπηλιώτης, Καράι
Πηγη ... Mikriliga gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply