ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Εφτασε στην Πηγη ο Ε.Σ Καδμος Θηβας για την Επιστροφη στην Α' ΕΣΚΑΣΕ

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας EΣΚΑΣΕ και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κορυφή του πρώτου ομίλου, όπου μετά τη νίκη του Ε.Σ Κάδμου Θηβας  στο Αλιβέρι, τρεις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις των playoffs.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Β' ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ 
Αστέρας Αλιβερίου και ΓΑΣ Βασιλικού κρατούν τις τύχες στα χέρια τους, καθώς με νίκες την τελευταία αγωνιστική περνούν αυτόματα στα playoffs. Κοινό χαρακτηριστικό, πως και οι δύο παίζουν εκτός έδρας 
(ΑΓΕ Χαλκιδας - Αστ.Αλιβερίου & Νεος Γ.Σ Αλίαρτος - ΓΑΣ Βασιλικού) απέναντι σε αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες. 
Ο Ε.Σ Κάδμος Θηβαςτην ίδια ώρα παίζει στην έδρα του με αντίπαλο τις Κονίστρες και θέλει νίκη δική του και ήττα ενός εκ των δύο πρωτοπόρων. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κάδμος έχει όλες τις πιθανές ισοβαθμίες καθώς έχει κερδίσει εντός και εκτός και τους δύο βασικούς του αντιπάλους! Αν τελικά δεν μπει στα playoffs, θα το οφείλει κατά κύριο λόγο στην ήττα από την Ερέτρια, στη μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα!
Στο ενδεχόμενο που προκύψει τριπλή ισοβαθμία, δηλαδή νίκη Κάδμου και ήττες για Αστέρα Αλιβερίου και ΓΑΣ Βασιλικού, τότε πρώτος θα είναι ο Κάδμος (8 βαθμοί), δεύτερος ο Αστέρας Αλιβερίου (5 βαθμοί, -12 πόντοι) και τρίτος ο ΓΑΣ Βασιλικού (5 βαθμοί, -24 πόντοι).
Στην ουρά της βαθμολογίας, η Ερέτρια έχει πάρει το δρόμο για τη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ και η ΑΓΕ Χαλκίδας θα παίξει playoffs παραμονής με τον προτελευταίο του β’ ομίλου (Κένταυρος Λιβαδειάς) καθώς φέτος με τον δεδομένο υποβιβασμό της ΑΕΕΠ Χαλκίδας από τη Γ’ Εθνική θα πέσουν 3 ομάδες στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ.
Πηγη ... Stereabasket .gr







«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply