ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Στα Σαλονια ο ΑΟ Υπατου 2-0 τον Ατρομητο Πειραιως και Εκλεισε Φιλικο με Λεβαδειακο

Με το Πρωτο εντος εδρας φιλικο με εναν πολυ δυνατο και ιστορικο αντιπαλο 
 ο Αθλητικος Ομιλος Υπατου εδειξε την δυναμικη του και ανοιξε την πορτα
για τα Σαλονια του Ελληνικου Ποδοσφαιρου 
Το πρώτο εντος εδρας φιλικό του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ με τον Ατρόμητο Πειραιώς που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαριου, ολοκληρώθηκε  με σκορ 2-0 υπέρ της ομάδα μας!
Σκόρερς οι Καντου και Κωστουλας!
Ο Κωστας Παρθενίου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. 



Διαιτήτευσε  ο Στέφανος Ξηρογιάννης. Βοηθοί:  Βασίλης Παγούρας,  Λεωνίδας Δελής  (Ε.Π.Σ. Βοιωτίας).
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ(Κώστας Παρθενίου): Καρανάσος – Καράι, Οικονομόπουλος, Βελέτης, Παπαχαραλάμπους – Γκαράνης, Καραμέρης – Μπερνιδάκης, Πέππας, Καντού – Κωστούλας
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κατσιμήτρος – Δέδες, Ευθυμίου, Λάμπρου, Σπηλιώτης, Αποστόλου, Ταυταρίδης, Κουνιαβίτης, Δούμουρας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Ι.Γαβαλάς – Βυζανιάρης, Χριστογιάννης, Σαμιώτης, Ταμπάκης – Κουρούμα, Γ.Γαβαλας – Τοπτίδης, Νταφλας, Καββαδίας – Δανάσης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βλάχος, Σταυρόπουλος, Μαραγκός, Μπαλασάκης, Καρνεσης, Παλάσιος, Παπαδάκης, Κοντακης, Παπαχρήστου.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Σχετική εικόνα
Απών ο Γιάννης Γκουμας που βρέθηκε εκτός αποστολής, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του, που ήρθε στον κόσμο πριν από δυο ημέρες. Του ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένο στη ζωή του και πάντα χαμόγελα στην οικογένεια του!!
Σχετική εικόνα
Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ εκλεισε το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του έν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του. Συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου στις 17:30 θα αντιμετωπίσει στη Λειβαδια την ομάδα της Super League ΠΑΕ Λεβαδειακός!

***Επομενο Φιλικο την Τεταρτη 22 Αυγουστου στο Δημοτικο Σταδιο Σχηματαριου 

    Ευαγγελος Δεπαστας με την Ιστορικη ομαδα του Εθνικου Πειραιως 




«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply