ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Με πολλα Παραπονα Γυρισε απο τη Μαλεσινα ο Α.Σ Αρης Θηβας


Ανακοίνωση-διαμαρτυρία Άρη Θήβας για τη διαιτησία Παντελίδη (video)

Ανακοίνωση εξέδωσε, όπως είχε προαναγγείλει, ο Άρης Θήβας για τη διαιτησία του Παντελίδη στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στη Μαλεσίνα, ενώ υπάρχει και βίντεο με φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται.
Αναλυτικά, όσα υποστηρίζει η ομάδα της Θήβας και στη συνέχεια το βίντεο:
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε με την παρούσα ανακοίνωση και για πρώτη φορά να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη και δολοφονική διαιτησία του κυρίου Παντελίδη κατά τον παιχνίδι της ομάδας μας στην έδρα της Αναγέννηση Μαλεσίνας. Από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα του Άρη Θήβας έχει βάλει σαν στόχο να παλέψει με αξιοπρέπεια και ήθος την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μέχρι σήμερα επιλέξαμε να αγνοήσουμε και να μην ασχοληθούμε με τους παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία της ομάδας. Βασική αρχή μας είναι, πρώτα η αυτοκριτική και μετά κριτική απέναντι σε τρίτους. Αυτό κάποιοι παράγοντες της Ένωσης το έχουν εκλάβει σαν αδυναμία. Όχι κύριοι φτάνει πια το ποτήρι ξεχείλισε. Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες μιας εχθρικής διαιτησίας, που μάλλον ο χαρακτηρισμός εχθρικής είναι επιεικής. Το σύνολο της συμπεριφοράς και των αποφάσεων του εν λόγω διαιτητή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τις προθέσεις και το σκεπτικό του. Εφάρμοσε ξεκάθαρα δύο μέτρα και δύο σταθμά θέλοντας πάση θυσία να ανατρέψει την αγωνιστική ισορροπία του αγώνα, το κατάφερε. Το κατάλαβε τόσο εμείς αλλά και ουδέτεροι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Εικόνα ισοδυναμεί πάντα με χίλιες λέξεις το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση οποίου το ζητήσει να το δει, αν το ζητήσει και όλα δεν γίνονται με το <αυτόματο πιλότο>. Για έναν ακόμη αγώνα βρεθήκαμε μπροστά το σοβαρό τραυματισμό του αθλητή μας Μητρόπουλου. Τα συνεχόμενα φαλτσοσφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας ήταν συνεχόμενα. Μέχρι και του σημείου που Η γραμματεία δεν έγραψε ένα καλάθι μας και τελικά μέχρι το τέλος δεν μετρήθηκε, ο εν λόγω διαιτητής μας απειλούσε με τεχνική ποινή στις παρατηρήσεις που κάναμε στη γραμματεία. Παρόμοιες φάσεις κρίθηκαν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν θα έφευγε ο Άρης νικητές από το γήπεδο. Κρίμα…. ο Άρης θα παλέψει μέχρι τέλους για να κερδίσει με την αξία και το ήθος του αυτό που του αναλογεί.
ΥΓ Μία και ο εν λόγω διαιτητής αναφέρει στο φύλλο αγώνα για τη ρίψη του μπουκαλιού προς τον πάγκο της ομάδας μας μήπως θυμάται πριν τρία χρόνια που εκκένωσε το γήπεδο του Ερμή Σχηματαρίου για τον ίδιο λόγο;;;;
Εκ του Δ.Σ. Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ
πηγή ... eviabasket .gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply