ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » το Παιχνιδι Λεβαδειακος - Παναθηναικος θα Συνεχιστει την Κυριακη 14 Ιανουαριου 19.30 μ.μ Που Διεκοπη Λογω της Ακαταπαυστης Νεροποντης

Φωτογραφία του Panos Pragiannis.










την Κυριακη 14 Ιανουαριου στις 19.30 μ.μ στο Δημοτικο Σταδιο Λιβαδειας θα συνεχιστει ο Αγωνας της Super League αναμεσα στο Λεβαδειακο και τον Παναθηναικο που διεκοπη το Σαββατο το απογευμα λογω ακατηλλοτητας του Σταδιο Λιβαδειας απο την  ακαταπαυστη νεροποντη αν και έβρεχε ασταμάτητα για μιάμιση ώρα προτού ξεκινήσει το ματς, ο διαιτητής Ευαγγέλου έκρινε πως το ματς πρέπει να ξεκινήσει, παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων των δύο ομάδων.
Μπάλα παίχτηκε για περίπου δέκα λεπτά  ώσπου ο διαιτητής ξανακάλεσε τους παίκτες των δύο ομάδων και τους έστειλε στα αποδυτήρια. Λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, κι αυτός θα συνεχιστεί την Κυριακή από το 10ο λεπτό.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Αντιλεού, Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply