ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ξεκινα την Πεμπτη 28 Σεπτεμβριου το Φθινοπωρινο Τουρνουα Τεννις στη Θηβα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017(OPEN)

Ο Ομιλος Αντισφαιρισης  Θήβας προκηρύσσει και προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του αθλήματος για τη συμμετοχή και παρακολούθηση του φθινοπωρινού τουρνουά αντισφαίρισης 2017 το οποίο θα διεξαχθεί στα δημοτικά γήπεδα ΚΟΝΤΙΤΟ και θα ξεκινήσει τη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι μέχρι την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου
 στο τηλέφωνο του ομίλου 6985864190.
Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι: 
1.Μονό ανδρών, κάτω των 45 ετών
2.Απλό ανδρών, 45 ετών και άνω
3.Μονό γυναικών.
4.Διπλό ανδρών.
5.Διπλό γυναικών
6.Μικτό


Οι συμπαίκτες στα διπλά δεν θα επιλέγονται βάσει κλήρωσης αλλά βάσει τη θέληση του κάθε αθλητή-αθλήτριας, δηλαδή με ελεύθερη επιλογή. Αν κάποια/κάποιος θέλει να συμμετέχει στα διπλά αλλά δεν έχει συμπαίκτη, μπορεί να απευθυνθεί στον Όμιλο.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνεται στα δύο (2) νικηφόρα ΣΕΤ.
Σε περίπτωση δε ισοπαλίας (1-1 σετ), θα παίζεται tie-break 10 πόντων (ολοκλήρωση με 2 πόντους διαφορά). 
Οι αγώνες θα γίνονται καθημερινά σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται στο fb του Ομίλου, στο τέλος κάθε αγωνιστικής ημέρας. Σε περίπτωση που ένα ταμπλό έχει σχετικά μικρό αριθμό συμμετοχών, οι αγώνες του ταμπλό ενδέχεται να πραγματοποιηθούν εντός ενός τριημέρου (Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή). Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. 
Οι παίκτες-παίκτριες υποχρεούνται να προσέρχονται έγκαιρα στα γήπεδα σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων και σε περίπτωση καθυστέρησης πέραν των 15 λεπτών η επιτροπή οφείλει να τον αποκλείσει, ανακηρύσσοντας νικητή τον συνεπή αθλητή-αθλήτρια. Επίσης, δικαίωμα ακύρωσης ισχύει μόνο για μια φορά και μόνο 24 ώρες πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα. 
Όσοι παίκτες πέραν του μονού συμμετέχουν και στα διπλά η μικτά είναι πιθανόν να κληθούν να αγωνισθούν και σε διπλό ή μικτό την ίδια ημέρα.
Κόστος συμμετοχής:
15 ευρώ για συμμετοχή σε μια κατηγορία
20 ευρώ για συμμετοχή σε 2 ή 3 κατηγορίες

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply