ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Σεφτε Στις Νικες ο Λεβαδειακος 1-0 την Ξανθη με Γκολ του Μπρανταο στο 3'

Από τις 30 Ιανουαρίου 2016, όπου αγωνίζονταν με τη φανέλα της Μπαστιά και σκόραρε στη νίκη με 1-0 επί της Λιόν είχε να πετύχει γκολ ο Μπραντάο. Σήμερα όμως και στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, σκόραρε ξανά και άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Λεβαδειακού, καθώς με εύστοχη πέναλτι στο 3’ χάρισε το πρώτο τρίποντο στους Βοιωτούς για τη φετινή σεζόν μετά το 1-0 απέναντι στους Ακρίτες.
Στο 37΄ η Ξάνθη «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Λουσέρο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπραντάο, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε και την κεφαλιά του Γέντρισεκ. Στο 45΄ ο Γιουσούφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέτρεψε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα να μη σημειωθούν αξιόλογες φάσεις και το 1-0 να παραμείνει ως το τέλος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (66΄ λ. τρ. Φαβάρο), Μεντί, Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάς, Μητρόπουλος (83΄ Καλτσάς), Μπραντάο, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (72΄ Γιακουμάκης).
ΞΑΝΘΗ  Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (74΄ Ορφανίδης), Λουσέρο (83΄ Κάστρο), Φλίσκας, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά, Ρότσε (66΄ Κίκε).
Πηγη Ενημερωσης ... Onsports

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply