ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ο Βοιωτος Νεαρος Τερματοφυλακας Δημητρης Κατσιμητρος στην Ανορθωση Κυπρου

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-jkalokairi_katsimitros.jpg





Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους και ταλαντούχους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, o 19χρονος Δημήτρης Κατσιμήτρος, βρήκε την επόμενη στέγη στην καριέρα του.
Ο Κατσιμήτρος ήταν εδώ και καιρό, ο επικρατέστερος για τη θέση του τερματοφύλακα, στην Ανόρθωση και έτσι ο 19χρονος, υπέγραψε την Τρίτη (30/8) διετές συμβόλαιο στην Κυπριακή ομάδα.
Ο ταλαντούχος γκολκίπερ γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1997 στην Οινόη Σχηματαρίου  Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στην Ακαδημία του Ατρόμητου Σχηματαρίου ως τερματοφύλακας. Από το Σχηματάρι μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό σε ηλικία 12 ετών.
Στους ερυθρόλευκους, ήταν βασικός τερματοφύλακας σε όλες τις ηλικίες στην Ακαδημία και τα τελευταία 2 χρόνια, είχε κατακτήσει 2 πρωταθλήματα με την Κ20 και την τελευταία σεζόν κατέγραψε 20 συμμέτοχες στο πρωτάθλημα, δεχόμενος μόνο 5 γκολ.
Στο UEFA Youth League με την Κ20 του Ολυμπιακού, είχε 2 συμμετοχές κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Αρσεναλ, στα οποία ματς δεν δέχτηκε γκολ. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα 18 του χρόνια μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας.
Ο  Δημήτρης Κατσιμήτρος είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο έληγε τον Δεκέμβριο του 2016. Ωστόσο αυτό λύθηκε κοινή συναινέσει και ο 19χρονος γκολκίπερ, μετά από επτά χρόνια παρουσίας του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έμεινε ελεύθερος.
Έτσι βρέθηκε στο νησί της Αφροδίτης, όπου υπέγραψε για 2 χρόνια (1+1) στην Ανόρθωση και εντάχθηκε στο ρόστερ της “Κυρίας”.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply