ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Eyrytania Sport ... το Ρεπορταζ του Αγωνα ΑΟ Θηβα - Αιολος Καρπενησιου 2-0


Εyrytania Sport
Μαχητικό πρόσωπο έδειξε ο Αίολος στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θήβα
 η οποία ήταν αυτή που επικράτησε στην επανάληψη με 2-0.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας
 άρχισε στις 17:00 και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου για την
 Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα για τον 7ο Όμιλο. Ο κόσμος της Θήβας έδωσε δυναμικό «παρών», στηρίζοντας την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας.
Η Θήβα του Γιώργου Λάμπρου ανέβασε «στροφές» στην επανάληψη, παίζοντας μόνο για ένα αποτέλεσμα. Έφτασε στους τρεις βαθμούς χάρης σε τέρματα των: Δημήτρη Βεζιρτζόγλου και Αχιλλέα Κατσογιάννη. Μάλιστα ο πρώτος είχε για δεύτερο σερί ματς προσπάθεια στο δοκάρι, ενώ πέτυχε εκ νέου γκολ. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην 2η θέση με 4 πόντους.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη είχε μια αρκετά αξιοπρεπή παρουσία, δυσκολεύοντας ειδικά στο πρώτο 45λεπτο τον δυνατό αντίπαλο του και επιχειρώντας να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Το γρήγορο τέρμα στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησε την προσπάθεια των «τζιαλομπλού», οι οποίοι γνώρισαν την δεύτερη τους ήττα σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία είναι ουραγός με 0 πόντους.
Την ερχόμενη(3η) αγωνιστική οι πρωταθλητές Βοιωτίας δίνουν καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας αγώνα με την Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας, ενώ οι Ευρυτάνες θα παίξουν ξανά μακριά από το γήπεδο τους και συγκεκριμένα με τον Ολυμπιακό Λαμίας, παίζοντας το τελευταίο τους «χαρτί».

«Ζεστή» ατμόσφαιρα
Οι φίλαθλοι της Θήβας φρόντισαν να δημιουργήσουν για ακόμη μια φορά μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.



Επιστροφή Ντένις













Την μια αγωνιστική της τιμωρίας του εξέτισε ο Ντένις Καραχαλίδης(Φωτογραφία αριστερά), που αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα του Γιάννη Φλωράκη, ξεχωρίζοντας για την μαχητικότητα του. Φανέλα βασικού πήρε και ο Χρήστος Ράμμος(Φωτογραφία δεξιά). Πήραν τις θέσεις των απόντων Άρη Σιταρά και Κώστα Μπόνια.

Παρουσία Προέδρου
Την προσπάθεια του Αιόλου παρακολούθησε από την κερκίδα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, που στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο των πρωταθλητών της ενώσεως.

Στην κερκίδα ο «Πάτσα»
Τον αγώνα παρακολούθησε από την κερκίδα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατζόγλου, που αγωνίστηκε φέτος στην ΑΕΚ Χαλκίδας.

Δεν έπαιξε ο Μακρής
Δεν αγωνίστηκε ενάντια στην πρώην του ομάδα ο γκολκίπερ των Βοιωτών Φώτης Μακρής, καθώς κάτω από τα γκολπόστ έκατσε ο Γιώργος Φαλαγγίτης.

Με διαφορετική φανέλα














Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας είχαν αντιμετωπίσει τους: Βασίλη Τσομπάνη(Φωτογραφία αριστερά) και Νίκο Ευσταθίου(Φωτογραφία δεξιά) ως παίχτες της Χαλκίδας.

Από τα 4…στα 2
Στον αντίστοιχο περυσινό αγώνα της ίδιας διαδικασίας η Θήβα είχε επικρατήσει με 4-0.

Ίδιο σκορ
Και στο δεύτερο του ματς στα μπαράζ ο Αίολος γνώρισε την ήττα με το 2-0, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα με την Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας.

Α΄ Μέρος

Αγχωμένη η Θήβα
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς συγκινήσεις με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0. Το άγχος άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο.

Προσπάθειες Γκαράνη

Δραστήριος ήταν ο Γιάννης Γκαράνης(Φωτογραφία) της  Θήβας, προσπαθώντας μαζί με τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου για το 1-0 χωρίς επιτυχία.

Της έβαλε «δύσκολα»













Ο Αίολος με έξυπνη τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις επιχείρησε να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο του, έχοντας ορισμένα σουτ προς την αντίπαλη εστία, εκ των οποίων δυο ήταν από τον Γιάννη Ηλιάδη(Φωτογραφία αριστερά), μια σε κάθε μέρος, ενώ πρωταγωνιστές επιθετικών εκδηλώσεων ήταν και οι: Ντένις Καραχαλίδης, Βασίλης Μεταξούλης και Αποστόλης Φούκας(Φωτογραφία δεξιά)

Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Παναούλης πάσαρε στον Βεζιρτζόγλου, το σουτ του οποίου κατέληξε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
12΄: Ο Βεζιρτζόγλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ.
14΄: Σουτ του Καραχαλίδη η μπάλα κατέληξε έξω από τα δοκάρι του Φαλαγγίτη.
18΄: Ο Βεζιρτζόγλου τροφοδότησε τον Γκαράνη, το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε
20΄: Ο Γκαράνης δοκίμασε σουτ, το οποίο έφυγε πολλά μέτρα άουτ από την εστία του Κόκκοτα.
23΄: Ο Μεταξούλης από ευνοϊκή θέση σούταρε έξω από το τέρμα της Θήβας.
29΄: Σουτ του Ηλιάδη έφυγε άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
33΄: Ο Καραχαλίδης σέντραρε από αριστερά, ο Φούκας δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα και να γίνει επικίνδυνος.
40΄: Σουτ του Βεζιρτζόγλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε όμορφα ο Κόκκοτας.
44΄: Ο Γκαράνης σούταρε  και η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το τέρμα του Αιόλου.

Β΄ Μέρος

Βελτιώθηκε άρδην
Χάρης στην είσοδο του Αχιλλέα Κατσογιάννη στην ανάπαυλα οι Θηβαίοι βελτίωσαν κατά πολύ την απόδοση τους, φτάνοντας στο τελικό υπέρ τους 2-0.

Λύση από τον «γνωστό»

Δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι βρήκε ο πολυτάλαντος Δημήτρης Βεζιρτζόγλου(Φωτογραφία). Στο 49ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Νίκου Ευθυμίου και άνοιξε το σκορ.




Προειδοποιητική «βολή»
Οι παίχτες της Θήβας είχαν δοκάρι στο 74΄ σε προσπάθεια με απευθείας φάουλ του σκόρερ τους Δημήτρη Βεζιρτζόγλου.

Διπλασιασμός Κατσογιάννη

Οι Βοιωτοί «σφράγισαν» την νίκη τους με τον Αχιλλέα Κατσογιάννη(Φωτογραφία) να πετυχαίνει το 2-0 στο 75΄ από μπαλιά του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου.


Με 10 η Θήβα
Ο Αχιλλέας Κατσογιάννης τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο και η Θήβα αγωνίστηκε με παίχτη λιγότερο, καθώς ο Γιώργος Λάμπρου είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Οι καλύτερες φάσεις
49΄: Ο Ευθυμίου τροφοδότησε τον Βεζιρτζόγλου, ο οποίος με χαμηλό σουτ εντός περιοχής, που κατέληξε στην δεξιά γωνία του Κόκκοτα πραγματοποίησε το 1-0.
61΄: Σουτ που επιχείρησε ο Βεζιρτζόγλου κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Αιόλου.
63΄: Δυνατό σουτ του Κατσογιάννη έφυγε εκτός αντίπαλου τέρματος, άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κόκκοτα.
67΄: Ο Ηλιάδης δοκίμασε σουτ, το οποίο πέρασε άουτ από τα καρέ του Φαλαγγίτη.
74΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Βεζιρτζόγλου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κόκκοτα και πέρασεάουτ
75΄: Ο Βεζιρτζόγλου βρήκε τον Κατσογιάννη, που με κοντρόλαρε και με ιδανικό πλασέ στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενωνων ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
89΄: Σουτ του Βεζιρτζόγλου πέρασε μόλις άουτ από τα καρέ των φιλοξενούμενων.

Διακριθέντες
Θήβα: Κατσογιάννης, Βεζιρτζόγλου, Γκαράνης
Αίολος: Καραχαλίδης, Ζαραβέλης

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Λάμπρου (Θήβα): «Σίγουρα η απόδοση μας δεν έφτασε στα επιθυμητά επίπεδα. Οφείλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κάνανε. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα όμως, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που αμύνεται με τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα, πρέπει να βρεις λύσεις και από την άλλη πρέπει να απομακρύνεις και τον αιφνιδιασμό της αντίπαλης ομάδας. Είχαμε καλά διαστήματα, ζητήσαμε βέβαια πράγματα, που δεν γίνανε, μαθαίνουμε από τα λάθη μας, συγχαρητήρια σε όλους και πάμε παρακάτω. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έχει άλλα χαρακτηριστικά και άλλες δυσκολίες. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτή την σειρά των παιχνιδιών. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ιστιαία και θα πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Γιάννης Φλωράκης (Αίολος): «Ήταν δίκαιη η νίκη της Θήβας. Εμείς νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε και δυο ευκαιρίες, μια κλασσική. Εάν είχαμε σκοράρει θα μπορούσαν να ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα μέναμε από δυνάμεις, όπως και έγινε. Τελικά τα κατάφερε η πιο έμπειρη ομάδα και πήρε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών μου, δεδομένων των συνθηκών. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, δεν παίξανε σήμερα 3 βασικοί παίχτες μου. Η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή, συγχαρητήρια στην ομάδα της Θήβας και της εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Από την αρχή ξέραμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για μας, κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Πέρυσι πήραμε ένα βαθμό, φέτος ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι πάλι εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Λαμίας, θα παρουσιαστούμε και εκεί αρκετά καλά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Συνθέσεις Ομάδων

Θήβα (Γιώργος Λάμπρου): ΦαλαγγίτηςΠαναούλης(64΄ Ελέζι), ΠαπαχαραλάμπουςΕυθυμίουΕυσταθίουΚαραμπετιάνΒυλλιώτης(46΄ Κατσογιάννης), ΓκαράνηςΤσομπάνης(77΄ Βρεττός), ΒεζιρτζόγλουΤσουπεής

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτας, Τριανταφυλλόπουλος, Φούκας, Ζαραβέλης, ΑζακάςΠ., Ράμμος, Στύλα(82΄ Τόσκα), Ηλιάδης, Καραχαλίδης(86΄ Μπουμπουρής), Μεταξούλης(73΄ Μπόγδανος), Νικολάου

Διαιτητής: Ευθαλία Μήτση(ΣΔΠ Πειραιά)
1ος Βοηθός: Παναγιώτης Γκιολές(ΣΔΠ Πειραιά)
2ος Βοηθός: Νικόλαος Μητάκος(ΣΔΠ Πειραιά)





























Πηγή-Φωτογραφίες; Βαγγέλης Μακρής,  http://wwwaothiva8.blogspot.gr/2016/05/2-0.html , http://thivaspor1.blogspot.gr/ , www.dinataathlitika.gr , www.topiko24.gr

Πηγή : EvrytaniaSport: Θήβα-Αίολος 2-0 http://evrytaniasport.blogspot.com/2016/05/2-0.html#ixzz4979uTCWD
Παναγιωτης Κολλημενος

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply