ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ



AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  Ε Λ Λ Ο Π Ι Α Κ Ο Σ                                   
 ΕΛΛΟΠΙΑ  20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015


Σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο Καπαρελλίου, αντιμετώπισε τον Ηρακλή Ασωπίας
όπου απώλεσε δυο βαθμούς και δύο παίκτες της, οι οποίοι αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα. 
Γεγονός που ίσως επηρεάσει σημαντικά την περαιτέρω πορεία της και μας στενοχώρησε
όλους. 
Υπήρξαν φραστικές συμπεριφορές έναντι του διαιτητού, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν κόσμιες και αντάξιες της ιστορίας μας και της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια από όλους μας, ώστε να υπηρετούμε πιστά το άδολο  αθλητικό πνεύμα στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Δίνουμε τα ολόθερμα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας στο άψογο και υποδειγματικό διαιτητικό τρίο των κ. Σκυνδρη Θεόδωρου - διαιτητή και των βοηθών του κκ Τσιακμακούδη  Χριστόδουλου 
και Τσακανίκα Παναγιώτη.
Επίσης τα θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και ειδικά στους ποδοσφαιριστές της φίλης και αγαπητής ομάδος του Ηρακλή Ασωπίας, για το ήθος τους και την αγωνιστικότητά τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για καλα χριστουγεννα

Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν το ποδόσφαιρο στην Βοιωτία από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, τον Σύνδεσμο των Διαιτητών Ποδοσφαίρου, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου, των ανθρώπων που καλύπτουν δημοσιογραφικά όλες τις δράσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, όλα τα μέλη των διοικήσεων των ομάδων και τους αθλητές τους, να περάσουν ατομικά, ομαδικά και οικογενειακά τις γιορτές που μας έρχονται με τον πιο ζεστό τρόπο. Το 2016 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και τα θετικά γεγονότα να υπερτερούν κατά πολύ των αρνητικών. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
   

Με Τιμή
                                                               Α.Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply