ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » το CRASH MAGAZINE ONLINE Αναφερθηκε στον Φιλανθρωπικο Αγωνα του Πελοπιδα Θηβας με τους Παλαιμαχους του Πανιωνιου στη Θηβα

Έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό στη Θήβα οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου και του Πελοπίδα

20. Νοεμβρίου, 2015 Αθλητικά ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου: A A
panionossssss1
Με τις ευλογίες του πάτερ Νικόδημου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία από κάθε άποψη η συνάντηση που έγινε για κοινωνικό σκοπό στο πανέμορφο και πραγματικό αγωνιστικό στολίδι Στάδιο της Θήβας, ανάμεσα στους παλαίμους του Πανιωνίου που έτυχαν άριστης φιλοξενίας και τους παλαίμαχους του δημοφιλούς και ιδιαίτερα δραστήριου Πελοπίδα.
Το ματς που παρακολούθησε αρκετός κόσμος έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Τα γκολ του Πανιωνίου πέτυχαν ο Ναλιτζής και ο Φαμέλης ενώ τα γκολ του Πελοπίδα που είχε και δύο δοκάρια με τους Παπαναστασίου και Ευσταθίου πέτυχαν οι Παπαναστασίου και Ανδρούτσος.
Ρεπορτάζ Φώτης Κατσούφης
Εκπληκτικές αποκρούσεις έκανε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Φουστανελάς. Άριστο το διαιτητικό τρίο Αντώνης Φωτιάδης, Γιώργος Μεγαρίτης, Λουκάς Νίκας. ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ:(Πρόεδρος παλαιμάχων Γιώργος Κουτσοβασίλης-προπονητής Βαγγέλης Κουτρουμάνος): Φουστανελάς, Κοκοντίνης, Μπάκας, Κουτσούκος, Κουτρουμάνος, Νάσκος, Κουτσοβασίλης, Ευσταθίου, Ζωγράφος, Παπαναστασίου, Τσιώλης ενώ έπαιξαν επίσης οι Κολιμπίρης, Φράγκος, Χατζηνικολίδης, Χάλιος, Κωσταγιάννης. Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος παλαιμάχων Θήβας Βασίλης Τουρίκης, ο πρόεδρος του Ιωνικού Αστέρα Κώστας Αριάνογλου, ο αντιπρόεδρος των παλαιμάχων Θήβας Σταύρος Σταματίου, ο αντιδήμαρχος Θήβας Ανδρέας Χατζησταμάτης και οι συνάδελφοι:Δημήτρης Σοβατζής, Τάσος Σοβατζής από την Βοιωτική μπάλα και ο Σίλας Παύλου από το site Θήβα σπορ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:(Προπονητής Γιάννης Βλάχος):Φακής, Μανίκας, Ραγκούσης, Παπαχριστόπουλος, Κουτρόπουλος, Σαϊπάς, Μπουγάς, Χασιώτης, Ζυγούρης, Ναλιτζής, Κλεάνθης Νικολαϊδης. Έπαιξαν επίσης οι Καραγιώργης, Φαμέλης, Χριστόπουλος, Γιάννακας, Καπώνης. Στον πάγκο της ομάδας ήταν μεγάλες δόξες όπως ο σπουδαίος αρχισκόρερ Γ. Δέδες, οι Νόνι Λίμα, Θανάσης Μπέλλος, Γ. Κυριαζής, Πλεξίδας. Επίσης το ματς παρακολούθησαν τα μέλη του δ.σ. των παλαιμάχων του Πανιωνίου Χρήστος Εμβολιάδης, Βασίλης Τσέρος, ο παλαίμαχος της ομάδας Κώστας Σαλασίδης, ο παλαίμαχος άσος Γιώργος Γιαννακός, ο συνάδελφος Ανέστης Τσακίρογλου, ο φωτορεπόρτερ Κώστας Χρόνης και ο Γιώργος Λιγνός. Η ψυχή των παλαιμάχων του Πανιωνίου ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Χριστοδούλου αντάλλαξε λαβαράκια με τους παλαίμαχους του Πελοπίδα.
DSCN4444
DSCN4456
DSCN4466
Ακολούθησε εντυπωσιακή δεξίωση στην ταβέρνα «Κελάρι» όπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ο Κώστας Τσαγκαρίδης όπως και ο Γιάννης Κουτσούκος. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους παλαίμαχους που έφυγαν από την ζωή, μεταξύ αυτών ο παλαίμαχος του Πελοπίδα Αλέκος Κουφογιώργξης που ήταν από τα θύματα της τραγωδίας του Νόρμαν Ατλάντικ. Ακολούθησαν ο συγκινητικός λόγος του Δημήτρη Σοβατζή εκ μέρους των παλαιμάχων του Πελοπίδα που κάλεσε μάλιστα τον Πανιώνιο να συμμετάσχει στο τουρνουά του Σεπτεμβρίου με συλλόγους που έχουν ρίζες από την Μικρά Ασία όπως ο Ιωνικός Αστέρας. Στις απονομές:Ο αρχηγός των παλαιμάχων του Πελοπίδα Στάθης Κοκοντίνης και ο Δημήτρης Σοβατζής παρέδωσαν εθιμοτυπικά ιστορικό βιβλίο στον πρόεδρο των παλαιμάχων Πανιωνίου Αντώνη Μανίκα και στον γενικό γραμματέα Δημήτρη Χριστοδούλου, ο Δημήτρης Χριστοδούλου με την απονομή να γίνεται από τον Γ. Δέδε έδωσαν πλακέτα στον προπονητή των παλαιμάχων του Πελοπίδα Γιώργο Δέδε, ενώ ο Δημήτρης Σοβατζής έδωσε στον Νόνι Λίμα που γνώρισε την αποθέωση ιστορικό βιβλίο του Βοιωτικού ποδοσφαίρου με αφορμή το γεγονός ότι το 2007 ως προπονητής της Θήβας ανέβασε την ομάδα για πρώτη φορά στην Γ” Εθνική.
palaimaxoiiiiii2
palaimaxoiiiiii3
ΠΑΛ ΠΕΛΟΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 17-11-2015 232
DSCN4469
ΠΑΛ ΠΕΛΟΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 17-11-2015 241
ΠΑΛ ΠΕΛΟΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 17-11-2015 271

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply