ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ξεχασαν τον Βοιωτο Πρωταθλητη μας Σπυρο Λεμπεση !!!!

«Θα σταματήσω τον στίβο»
Ο Σπύρος Λεμπέσης είναι ένας αθλητής τεράστιων δυνατοτήτων που υπερέβη τεράστιες δυσκολίες για να κάνει πρωταθλητισμό στον ακοντισμό που λατρεύει. Από την Θήβα, τις τουαλέτες όπου έκανε βάρη και το τσιμέντο όπου πετούσε το ακόντιό του, βρέθηκε το 2012 στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Τέσσερα χρόνια μετά παραμένει αβοήθητος και βγάζει κραυγή αγωνίας από το μόνο διαθέσιμο μέσον, το facebook, αφού μέχρι τους μεγάλους αγώνες ουδείς ασχολείται. Έχοντας περάσει ένα σοβαρό χειρουργείο, ο Σπύρος βάζει μπρος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μόνο που απαιτείται βοήθεια. Ο πρωταθλητής μας σε μια κραυγή αγωνίας εξηγεί ότι αν δεν λάβει τουλάχιστον τα χρεωστούμενα θα σταματήσει τον αθλητισμό.

Όσοι δεν γνωρίζετε τι έχει περάσει αυτό το παιδί Προσθέστε μια 7η θέση στο Λονδίνο και έναν σοβαρό τραυματισμό με τον οποίον ουδείς ασχολήθηκε όταν χαμήλωσαν τα φώτα. Λίγη ντροπή ρε παιδιά δεν βλάπτει. Ασχοληθείτε λίγο κύριε πρωθυπουργέ με αυτούς που σας «κάνουν υπερήφανους» για να τους εκμεταλλεύεσθε πολιτικά και μετά καθαρίζετε και το ποδόσφαιρο. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Πηγη ... Pamesport.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply