ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » AO Mαυρομματιου - Παρνασσος Αραχωβας 0-1 Απο το site ao.mayrommati .gr


ΑΟ.Μαυρομματίου-Παρνασσός Αράχωβας 0-1 (Καλλέργης 52')

Δύσκολη νίκη για τον Παρνασσό μέσα στο Μαυρομμάτι με 0-1 και τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί για την συνέχεια. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά κάτω από έντονη βροχή ανά διαστήματα με δυνατές μονομαχίες
αλλά με φάσεις και για τις δυο ομάδες.
Το Μαυρομμάτι ήταν ελαφρώς καλύτερο είχε περισσότερες φάσεις αλλά η Αράχωβα είχε την ουσία κ το γκολ του Καλλέργη και στο τέλος κράτησε το μηδέν χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.
Φάσεις και γκολ: Στο 2' σουτ του Στοιχειό Δ. μπλοκάρει ο Δημητράς. Στο 8' σουτ έξω από την περιοχή του Δρίτσουλα αποκρούει ο Δημητράς. Στο 17' ο Καλλέργης απειλεί με δυνατό σουτ η μπάλα λίγο άουτ. Στο 26' ο Στοιχειός Στ. Έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν πέρασε δυο αμυντικούς και βρέθηκε απέναντι από τον Δημητρά για το 1-0 πλασάρει και λέει εντυπωσιακά όχι ο γκολκίπερ της Αράχωβας. Στο 37' ο Καλλέργης πέρασε από πλαγιά δυο αντιπάλους μπαίνει στην περιοχή, κόβει την μπάλα όμως το πλασέ στην μικρή περιοχή του Άγγελου κοντράρισε σε αμυντικούς. Στο 40' επικίνδυνο γυριστό του Καλλέργη ελάχιστα άουτ από την εστία του Νίκα.
Στο 46' πρώτη φάση για την Αράχωβα ο Καφρίτσας στην πλάτη της άμυνας σπάει στον επερχόμενο Καλλέργη , φάτσα με το 0-1 όμως ο Μερκούρης με αυτοθυσία τελευταία στιγμή κόβει με τάκλιν το σουτ. Στο 52' το 0-1 για την Αράχωβα μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καλλέργης κερδίζει την κεφαλιά η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά πολύ ψηλά και καταλήγει στα δίχτυα κρεμώντας τον Νίκα που πήδησε αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα.
Το Μαυρομμάτι βγήκε στην επίθεση και με επιθετικό μονόλογο έχασε καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Στο 58' σουτ του Σιαμανδούρα εκτός περιοχής η μπάλα γλύφει το αριστερό δοκάρι. Στο 63' νέο σουτ από τον ίδιο παίχτη ελάχιστα άουτ. Στο 72' σέντρα του Ζώνα μέσα στην περιοχή κανείς δεν κατάφερε να βρει την μπάλα. Στο 87' ο Γρίλλιας δυνατό σουτ εκτός περιοχής ,εκτός εστίας ο Δημητράς, η μπάλα χτυπά στα δίχτυα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία 10' δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο καθώς είχαμε πολλές καθυστερήσεις. Έτσι η Αράχωβα κράτησε το μηδέν και πήρε τρεις βαθμούς. Το Μαυρομμάτι προσπάθησε, δεν τα κατάφερε όμως δείχνει ότι δύσκολα θα περνάνε οι ομάδες από το γήπεδο του.
Καλύτεροι για τους γηπεδούχους οι: Πελώνης, Σιαμανδούρας και Γρίλλιας. Για τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ο Καλλέργης και ακολούθησαν Δημητράς και Τσώνης.

Άριστη η διαιτησία Θάνου(Χατζή-Παπαγεωργίου)

Μαυρομμάτι (Γιαννακόπουλος - Τσαρούχας): Νίκας, Λάμπρου Φ., Χριστοδούλου (62* Ζώνας), Πελώνης, Σιαμανδούρας, Μερκούρης, Στοιχειός Σ., Στοιχειός Δ., Δρίτσουλας Ι., Κουτρομάνος (55* Τσέλλα), Γρίλλιας.

Παρνασσός (Γκαλαμέλος): Δημητράς Θ., Ράπτης Ι., Μανώλης, Τσώνης, Μαστρογιαννόπουλος, Αγγέλου, Πέρβελης Π., Καραμπελούσης, Καφρίτσας (75* Κριεμάδης), Καλλέργης (89* Μυλωνάς), Ράπτης Λ. (55* Αργύρης).


Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου
Έτος ίδρυσης: 1976
Διεύθυνση: Μαυρομάτι Βοιωτίας, 32002
FB: AOM1976
Website: ao.mavromati.gr
Email: ao@mavromati.gr 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply