ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ιστορικη Νικη ο ΑΟ Μαυρομματιου 1-2 στο Κοκκινο !!! η Θρυλικη ομαδα Επεστρεψε στην Α' Κατηγορια μετα απο 25 Χρονια



ΠAO Κοκκίνου - Α.Ο.Μαυρομματίου 1-2 
τα Γκολ (Δαμπάνης Σ. 25', Στοιχειός Στ. 49', Στοιχειός Δ. 67')

Μεγάλο διπλό για το Μαυρομμάτι μέσα στο Κόκκινο.
Νίκη κομβική για την συνέχεια του πρωταθλήματος και πολύ σημαντική αφού ήταν η πρώτη στην Α’ Κατηγορία. Νίκη που γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μέταλλο τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΜ.
Αντίθετα το Κόκκινο βυθίζεται σε σκέψεις, αφού μετά το βαρύ σκορ από το Σχηματάρι χάνει και από τους νεοφώτιστους, δύσκολα τα πράγματα...
Το Μαυρομμάτι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πίεσε πολύ τους γηπεδούχους χάνοντας καλές ευκαιρίες με αιχμή τα αδέρφια Στοιχειούς, Σιαμανδούρα, Δρίτσουλα Ι. Στο 13' ο Στοιχειός Δ. σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση πλασάρει άουτ. Στο 16' μετά από λάθη στην άμυνα του ΑΟΜ ο Νίκας εξ’επαφής αποκρούει το πλασέ του Δαμπάνη! Στο 20' ο Στοιχειός Στ. σουτάρει μέσα από την περιοχή λέει όχι ο Χρήστου. Στο 25´ είχαμε το 1-0 για το Κόκκινο όταν ο Δαμπάνης Σπ. Με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και λίγο μέσα από την γραμμή σύμφωνα με τον α' βοηθό. Στην συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΟΜ έχασε την συνοχή του, το Κόκκινο κρατούσε άνετα την μπάλα με μοναδική φάση το 1-2 Δρίτσουλα-Σιαμανδούρα και σουτ του τελευταίου ελάχιστα άουτ.
Στο β´μέρος το Μαυρομμάτι μπήκε πολύ δυνατά, άλλαζε την μπάλα σωστά στο χώρο του κέντρου, έβαλε ποιότητα στο παιχνίδι του και κέρδισε τον αγώνα! Στο 49' χάθηκε η μπάλα, όταν ο Πελώνης με την μια βρήκε τον Σιαμανδούρα και αυτός με την μια ξαναβγάζει τον Στοιχειό Στ. δεξιά μόνο του, αυτός με την ταχύτητά του μπαίνει στην περιοχή πλασάρει κάνοντας το 1-1! Στο 55' ο ίδιος παίχτης σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ πλασάρει και η μπάλα γλύφει το δοκάρι! Στο 59' ο Γκάτσος κεφαλιά από το ένα μέτρο στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 61' μετά από κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι της εστίας του ΑΟΜ η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα αλλά ο Λάμπρου με κεφαλιά στην γραμμή απομακρύνει σώζοντας το 2-1. Στο 67' ο Πελώνης περνά κάθετα για τον έτερο Στοιχειό αυτός όπως και ο αδερφός του πλασάρει ξανά σωστά για το 1-2 κ οι πανηγυρισμοί άρχισαν από τους 30 φιλάθλους του ΑΟΜ που ακολούθησαν την ομάδα. Στην συνέχεια το Κόκκινο πίεσε ανορθόδοξα χωρίς την μεγάλη φάση, το Μαυρομμάτι κράτησε με νύχια και με δόντια και έβγαινε στην αντεπίθεση επικίνδυνα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 92' με τον Δρίτσουλα Ι. που σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Χρήστου!
Χάρις υστερήσαντες ο ΑΟΜ με κορυφαίο τον Δρίτσουλα Μ. που έκανε τα πάντα στην άμυνα, τα αδέρφια Στοιχειούς και τον Λάμπρου.
Καλή η διαιτησία του Λέτσα.
 ΠΑΟΚ Κοκκίνου ( Κωτσαδάμ Οδυσσέας): Σπύρου, Σπάρος, Δαμπάνης Μ., Ντελής Χ.(60* Μάστορας), Γκάτσος (55* Γεωργίου), Ποταμιάς, Δαμπάνης Σ., Αργυρίου, Τραμπάκουλος Κ., Δουδούμης, Σύρμος (5* λ.τ. Κατσαβρηάς).
 Α.Ο.Μαυρομματίου (Γιαννακόπουλος Ηλίας): Νίκας, Λάμπρου, Χριστοδούλου, Δρίτσουλας Μ., Μερκούρης, Τσέλλα, Στοιχειός Στ. (Κουτρομάνος 64'), Πελώνης, Στοιχειός Δ. (88' Νίκας), Σιαμανδούρας (80' Μαλέσης), Δρίτσουλας Ι.


Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου
Έτος ίδρυσης: 1976
Διεύθυνση: Μαυρομάτι Βοιωτίας, 32002
FB: AOM1976
Website: ao.mavromati.gr
Email: ao@mavromati.gr 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply