ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Μετα τις Νεες Εξελιξεις με την Κερκυρα Στον Λεβαδειακο Θεωρουν βεβαιο την Παραμονη τους στην Super League !!!


Στον Λεβαδειακό Θεωρούν ότι θα είναι αυτοί που θα μείνουν στην κατηγορία έπειτα από το πόρισμα της ΕΕΑ για την Κέρκυρα, η οποία είναι σχεδόν με τα δύο πόδια στον γκρεμό.
Τόσο ο ΚΑΠ όσο και ο νέος αθλητικός νόμος (άρθρο 69 περί πολυϊδιοκτησίας) επί της ουσίας υποβιβάζουν τους Φαίακες ελέω της απόφασης της ΕΕΑ για την ύπαρξη παρένθετου προσώπου στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ.
Οι Βοιωτοί είναι ακλόνητο φαβορί για τη θέση που θα μείνει «ορφανή» και ήδη έχουν πιάσει δουλειά. Μέχρι και εντολή να βρεθούν παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ δόθηκε, ενώ γίνεται και αναζήτηση για προπονητικό κέντρο ώστε να γίνει η προετοιμασία.
Ο Εργοτέλης που διακίνησε το θέμα της αποβολής της Κέρκυρας έχει ελπίδες, όπως λένε οι νομικοί κύκλοι, μόνο εάν προκύψει υποβιβασμός της Βέροιας για την περιβόητη υπόθεση του ματς με τον Ολυμπιακό το 2013, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την προσεχή Τετάρτη.
Βλέπετε για την Κέρκυρα δεν υπάρχει καν ούτε ως σκέψη η προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια που αυτόματα θα σημάνει και την -πιο γρήγορη- αποβολή της από το πρωτάθλημα σύμφωνα με το άρθρο 35 του ΚΑΠ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
ο Γιαννης  Κομπότης, πάντως, προετοιμάζει τον Λεβαδειακό για την παρουσία του στη Λίγκα και του χρόνου. Κι ας πιέζει ο Απόλλων Σμύρνης που παίζει τα ρέστα του στην Εφέσεων. 
onsports .gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply