ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Δεν Σταματα ουτε στην Κριση ο Παμβαγιακος !!!! Πηρε και τον Δημητρη Ντελη απο το Κοκκινο


Το Δ.Σ. του ΑΣ Παμβαγιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ντελή που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Κοκκίνου και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του ΑΣ Παμβαγιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας Βαγγέλη Μάγκα ως προπονητή των παιδικών τμημάτων του συλλόγου.
Ο έμπειρος αμυντικός και νεαρός προπονητής κατάφερε κατά την περσινή περίοδο,σε συνεχή συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Γιώργο Αγγέλου,να οργανώσει τα παιδικά τμήματα και να δώσει ώθηση στους μικρούς αθλητές που αποτελούν και τη μεγάλη ελπίδα του συλλόγου μας για το μέλλον. Σημειώνουμε δε πως με την πρώτη παιδική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το τουρνουά που διεξήχθη στη Δαύλεια τον περασμένο μηνά, δημιουργώντας πολλές προσδοκίες για το μέλλον.
Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες τόσο αγωνιστικά με την αντρική ομάδα στην οποία συμμετέχει ως ποδοσφαιριστής όσο και τεχνικά με τις παιδικές ομάδες τις οποίες του έχει εμπιστευθεί ο σύλλογος μας.

Επιμελεια .. Δριτσας Γιωργος

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply