ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Συνεδριαζει την Παρασκευη 5 Ιουνιου η Football League 1 με Προταση για 20 ομαδες σε εναν ομιλο για το 2015-16


Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η συνεδρίαση της Ένωσης Β’ Εθνικής που ορίστηκε για την Παρασκευή 5 Iουνιου
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την Τρίτη 2 Ιουνιου τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, με το σημαντικότερο να αφορά στη μορφή της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.
Πρόθεση της Β’ Εθνικής, σύμφωνα με πληροφορίες είναι να εξαντληθεί το περιθώριο της απόφασης 
της ΕΠΟ για συμμετοχή μέχρι 20 ομάδων, με τη διοργανώτρια να επιθυμεί τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ομάδων.
Στη συνεδρίαση είναι πολύ πιθανό να τεθεί και το θέμα της παραμονής στην κατηγορία και των τέταρτων των πλέι άουτ που πληρούν τις προϋποθέσεις, εφόσον, βέβαια, μείνουν κενές θέσεις από την απευθείας πτώση των ΟΦΗ και Νίκης Βόλου στη Γ’ Εθνική.
Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η όποια απόφαση παρθεί θα αποτελεί πρόταση προς την ΕΠΟ, που είναι και η αρμόδια για να αποφασίσει οριστικά.
Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει μεταξύ άλλων και το πώς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα, που θα αποτελείται από έναν ενιαίο όμιλο, όσον αφορά το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και θα ανέβουν, με στόχο τη σταδιακή περαιτέρω μείωση των ομάδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Συνεδριάζει την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 13.30, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Αναδιάρθρωση κατηγοριών αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
2. Απόφαση για την παραίτηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από τους αγώνες play out.
3. Τελικός Πρωταθλήματος NEΩΝ FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ.
4. Διάφορα Θέματα».

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply