ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Ειμαστε σε Κομβικο Σημειο δηλωνει ο Αντιπροεδρος του ΑΟ Θηβα Κωστας Χαλβατζης η Αγαπη του κοσμου θα οδηγησει την ομαδα πιο Ψηλα !!!!!










Όλοι χαιρόμαστε που η ομάδα μας είναι πρώτη με ποιοτική διαφορά από τις άλλες της κατηγορίας. Αυτό ούτε τυχαίο είναι ούτε συμπτωματικό είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας αλλά κυρίως οικονομικών θυσιών του προέδρου και δυο τριών ατόμων του συμβουλίου.
Ο ΑΟ ΘΗΒΑ λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικό επίπεδο, διαθέτει φυσιοθεραπευτή, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, τεχνικό διευθυντή, υπεύθυνο τύπου, εφόρους, και καλύπτει στους ποδοσφαιριστές τα οδοιπορικά τους έξοδα που πιστέψτε με σε πολλούς από εσάς μπορεί να φαντάζουν δυσθεώρητα για την εποχή.
Ο προϋπολογισμός της βρίσκεται μέχρι σήμερα στα 35000 ευρώ με το 95% των υποχρεώσεων καλλυμένο.
Σημειωτέον ότι λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης του Δήμου, την οποία βέβαια αναγνωρίζουμε και δεν έχουμε απαιτήσεις σε θεσμικό επίπεδο, συντηρούμε τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του σταδίου της Θήβας.
Σήμερα όμως η ομάδα όπως καταλαβαίνεται βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και ένα δίλλημα πρέπει να απασχολεί όλο φίλαθλο κόσμο που είναι κοντά της θέλουμε να περάσουμε σε άλλο επίπεδο; θέλουμε τον ΑΟ ΘΗΒΑ να τον δούμε να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία; θέλουμε να δουλέψουμε γι’ αυτήν και να μην επαναπαυόμαστε στις θεωρίες περί ξένου επενδυτή που έχει αγοράσει την ομάδα και θα την ανεβάσει κατηγορία; Αν υπάρχει ξένος επενδυτής το ξέρουμε εμείς που αφ’ ότου η ομάδα ξεκίνησε απ’ το μηδέν στην τοπική κατηγορία ματώσαμε οικονομικά και την φέραμε πρώτη σήμερα.
Σας καλούμε λοιπόν όλους για πιο ενεργή συμμετοχή, είμαστε ανοιχτή σε άτομα που θέλουν να προσφέρουν, που μοιράζονται μαζί μας το κοινό όραμα, που αγαπούν την ομάδα και την θέλουν ψηλά.
Ζητάμε απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ ΘΗΒΑ την οικονομική του στήριξη , την ηθική συμπαράσταση και την εθελοντική εργασία.
Ζητάμε την συμμέτοχη στο συμβούλιο και την έκφραση γνώμης από άτομα που νοιώθουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.
Ζητάμε απ’ όλους να πάμε τον ΑΟ ΘΗΒΑ και την πόλη της Θήβας ψηλά.

Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές!
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντίνος Χαλβατζής

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply