ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ






Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το δύσκολο παιγνίδι της Κυριακής με τον Παρνασσό Αράχωβας που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στις 3μμ .
Στην σημερινή προπόνηση σε μια άτυχη στιγμή ο Στέλιος Στοιχειός αντιμετώπισε πρόβλημα με το γόνατό του , χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέγεθος του τραυματισμού που μπορεί να μην είναι και κάτι σοβαρό , αλλά αυτό θα φανεί μετά από 48 ώρες.
Ο Ζωγράφος έχει ράμματα στο χέρι του , προπονήθηκε επιφυλακτικά, αλλά η συμμετοχή του στην αποστολή του Κυριακάτικου ματς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη καθώς δεν είναι εύκολο να μπορέσει να μπει σε μονομαχίες .
Ο Δρίτσουλας θα απουσιάσει καθώς του συστήθηκε 3ήμερη ξεκούραση λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ,δεν είναι όμως κάτι σοβαρό και την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά .
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν και οι Κουτρούμπας-Αντωνίου λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.
Οι Μπότσης-Τσέλλος Γ – Τσέλλος Σ-Τζώνης, είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ απουσίαζαν και οι Σταμάτης-Σταμέλος-Γαλάνης .
Κατά τα άλλα , ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Αγγέλου στην σημερινή προπόνηση που έγινε στις 7μμ υπό το φως των προβολέων , ασχολήθηκε αποκλειστικά με ποικίλες ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με διάφορους στόχους .
Την προπόνηση παρακολούθησαν αρκετά μέλη του Δ.Σ.
Οι επόμενες προπονήσεις είναι προγραμματισμένες για Τετάρτη –Παρασκευή 6.45 μμ και το Σάββατο στις 3μμ ένα ‘’ξεμούδιασμα’’.
Λίγο νωρίτερα από την ανδρική ομάδα προπονήθηκε και το παιδικό τμήμα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Μάγκα, δίνοντας βάση κυρίως στην τεχνική και σε βασικά στοιχεία τακτικής , ενώ η ομάδα των Παλαιμάχων το απόγευμα έδωσε φιλικό στον Ορχομενό με την τοπική Α.Ε.Ο .
ΑΣ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ
Τμήμα μέσων ενημέρωσης

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply