ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Πρωτη Νικη για τον ''Καδμο Θηβας '' 68-64 τον Διαγορα Δρυοπιδεων Αιγαλεω






"Σεφτέ" στο πρωτάθλημα έκανε ο Κάδμος, ο οποίος επικράτησε με 68-64 του Διαγόρα Δρυοπιδέων στη Θήβα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους για να πάρουν την πρώτη τους νίκη, ενώ οι παίκτες του Πούλου, αν και το πάλεψαν, δεν μπορούσαν να απαιτήσουν πολλά με τους μόλις 64 πόντους που πέτυχαν, με εκείνους του Αναστασίου να διακρίνονται ξανά για την καλή τους αμυντική συμπεριφορά.
Μεγαλη βοηθεια  για την ομαδα της Θηβας οι Φιλοι της ομαδας που γεμισαν ασφυκτικα
το ''Ανδρεας Ερρικος Χατζοπουλος '' και δημιουργησαν εκρηκτικη ατμοσφαιρα

ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 68-64
Διαιτητές: Βαλούρδος – Μπανασάκης
Δεκάλεπτα: 25-12, 39-29, 54-46, 68-64
Κάδμος Θηβας (Αναστασίου): Σαμουρέλης 10, Τομαράς 4, Παπαδημητρίου 12 (2), Χαρατσής Π., Κατσούλας 7 (1), Γκρινιάρης 10 (1), Χαρατσής Γ. 14 (2), Σταμάτης, Κουμπες, Νικολάου, Δρακάκης 1, Μητρόπουλος 10 (2).
Διαγόρας Δρυοπιδέων (Παύλου): Ντόκος 2, Μονέος, Κούμπουρας 11 (1), Μακρής 18 (1), Μουζακιώτης, Ζούκας 12, Μαυροειδάκος 14, Γεράνιος, Κορρές 1, Ιωάννου, , Ντιφαντής 6. 

Συγκλονιστικό ήταν το ματς με το οποίο άνοιξε η "αυλαία" της δεύτερης αγωνιστικής για το δεύτερο όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Πεύκη και Αρχαγγέλους, με τους φιλοξενούμενους να αποδρούν με ένα σπουδαίο "διπλό" από τα Βόρεια Προάστια, κερδίζοντας με 60-65 στην παράταση. Θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι, βέβαια, από την κανονική διάρκεια, όντας μπροστά στο σκορ με 50-56, οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν χαρακτήρα και το έφεραν σε ισορροπία, στέλοντάς το στο έξτρα πεντάλεπτο με 56-56. Εκεί, αυτοί που επικράτησαν και "χαμογέλεσαν", ήταν οι Δωδεκανήσιοι. 

Τρομερός ήταν και ο αγώνας στη Καλλιθέα, με τον τοπικό Πόλι να παίρνει, με 71-69, το "θρίλερ" με αντίπαλη την ομάδα του Σπόρτιγκ. Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο (17-8 στο 10', 32-24 στο 20'), όμως οι φιλοξενούμενοι γρήγορα αντέδρασαν στην επανάληψη και διεκδίκησαν με αξιώσεις την νίκη. Ο Πόλις, όμως, κράτησε το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τέλος, και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη που ήρθε στο "νήμα". Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα ήρθε χάρη στο χαμένο τρίποντο του Βαθρακοκοίλη στην εκπνοή του αγώνα, που στέρησε από το Σπόρτιγκ την εκτός έδρας νίκη.
Τις νίκες του στο πρωτάθλημα "ζευγάρωσε" ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί, μετά την νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρόδοτο, πήραν άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ιωνικό, με το τελικό 69-57 να δείχνει πως φέτος έχουν ξεκινήσει με... άγριες διαθέσεις. Η νέα προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μακράκη, έχει σίγουρα αρχίσει με τους καλύτερους "οιωνούς".
Κορωπί για... μεγάλα πράγματα, πέτυχε σπουδαίο "διπλό" απέναντι στο Αιγάλεω με 67-75. Η νίκη αυτή φέρνει μεγάλη αισιοδοξία στους παίκτες του Νότη Κονδύλη, οι οποίοι εντυπωσιάζουν στο νέο πρωτάθλημα και με αυτό το αποτέλεσμα έστειλαν ισχυρό "μήνυμα" για τη συνέχεια. Οι δε καλαθοσφαιριστές του Θωμόπουλου συνεχίζουν να απογοητεύουν, με το κλίμα να γίνεται ακόμη πιο "βαρύ" μετά και το μεγάλο "σοκ" της πρεμιέρας στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Το τρίτο "διπλό" του ομίλου ήρθε στο Ρέθυμνο, με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου να κρατά ξανά την ουσία. Χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερο θέαμα, αλλά με εξαιρετική απόδοση στην άμυνά του, κέρδισε την τοπική Ακαδημία με 44-56, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να συνέλθουν από τη "σφαλιάρα" του Κορωπίου και να μην φαίνεται να μπορούν ακόμη να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Κρόνος, πάλι, έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας προ ολίγου το "δύο στα δύο".
Τέλος, εύκολη ήταν η πρώτη νίκη και του Ικάρου Νέας Σμύρνης, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ηροδότου, με 65-56. Οι φιλοξενούμενοι πάλι είχαν προβλήματα στο σκοράρισμα, ενώ η διαφορά κατέληξε να έχει μονοψήφιο νούμερο (το σκορ ήταν 51-38 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου), χάρη στην χαλάρωση που επήλθε στο τέλος για τους παίκτες του Μακρυδήμα. Έτσι, "βυθίστηκαν" ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς.

Τα αποτελέσματα της 2ης Αγωνιστικης

Αιγάλεω – Κορωπί 67-75
Πόλις Καλλιθέας – Σπόρτιγκ 71-69
Εργοτέλης – Ιωνικός Ν. Φ. 69-57
Ικαρος Ν. Σμύρνης – Ηρόδοτος 65-56
Πεύκη- Αρχάγγελοι 60-65 (56-56 κ.α.)
Κάδμος – Διαγόρας Δρυοπιδέων 68-64
Ακαδημία Ρεθύμνου – Κρόνος Αγ. Δημητρίου 44-56


η Βαθμολογια σε 2 Αγωνες

1. Κρονος Αγιου Δημητριου  4
2.Εργοτελης                          4
3. Πολις Καλλιθεας               4
4. ΑΟ Κορωπι                       4
5. Αρχαγγελος Ροδου           4
6. Καδμος Θηβας                 3
7. Σπορτιγκ                          3
8. Διαγορας Δρυοπιδεων     3
9. Ικαρος Ν.Σμυρνης            3
10. ΑΟ Αιγαλεω                    2
11. Ηροδοτος                        2
12. Ιωνικος Ν.Φιλαδελφειας  2

Γ' Εθνικη Μπασκετ Ανδρων 2ος Ομιλος
3η Αγωνιστικη  Κυριακη 26 Οκτωβριου

Αρχαγγελος Ροδου - Καδμος Θηβας
Γ.Σ Κορωπιου - Πολις Καλλιθεας
ΑΟ Σπορτιγκ - Γ.Σ Εργοτελης
Ιωνικος Ν.Φιλαδελφειας - Ικαρος Ν.Σμυρνης
ΑΟΝΑ Ηροδοτος - ΑΟ Πευκης
Διαγορας Δρυοπιδεων - Κρονος Αγιου Δημητριου
Ακαδημια Ρεθυμνου - ΑΟ Αιγαλεω


Πηγη ...Basketblog.gr
Επιμελεια Ραφαηλ Αλαγας


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply